آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد
نتیجه اعتراضات خانواده بیماران سی‌اف

بیماری «سی‌اف» در بودجه 1400 جدی گرفته شد

بیماری «سی‌اف» در بودجه 1400 جدی گرفته شد رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از قرار گرفتن بیماری سی‌اف در ردیف بیماری‌های خاص در جدول نهایی بودجه 1400 خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۴ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 31
کد خبر: ۹۰۰۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر حسینعلی شهریاری، رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از قرار گرفتن بیماری سی‌اف در ردیف بیماری‌های خاص در بودجه سال 1400 خبر داد.

پیش‌تر به‌دنبال تجمع خانواده‌های بیماران سی‌اف در مقابل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تشکیل جلساتی میان نمایندگان آنها با معاون درمان وزیر بهداشت برای بیان مشکلات و نیازها، دکتر قاسم جان بابایی در نامه‌ای خطاب به رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به هزینه‌های بسیار سنگین تحمیل‌شده بر خانواده بیماران سی‌اف برای دریافت خدمات درمانی، تهیه انواع داروهای تخصصی، آزمایشات دوره‌ای، خدمات تصویربرداری و...، درخواست کرده‌بود با هدف استمرار حمایت‌های درمانی از این بیماران و پاسخ به نیازهای آنان، اعتبار مستقلی تحت عنوان حمایت از بیماران مبتلا به سی‌اف در ردیف بودجه سال 1400 اختصاص یابد و بیماری CF به‌عنوان بیماری خاص تلقی شود.

دکتر شهریاری با اشاره به پیگیری این درخواست در هنگام بررسی بودجه 1400 در رایزنی با کمیسیون تلفیق گفت: «خوشبختانه بعد از طرح موضوع مشکلات بیماران سی‌اف در هنگام بررسی بودجه، این بیماری به فهرست بیماری‌های خاص در بودجه 1400 اضافه شد و این مورد نیز همراه لایحه بودجه کل کشور برای اجرا به دولت ابلاغ شده‌است. بنابراین موضوع قانون‌گذاری برای قرار گرفتن بیماری سی‌اف در ردیف بیماری‌های خاص در بودجه سال جاری توسط مجلس شورای اسلامی انجام گرفته‌است و اکنون این قانون باید در مسیر اجرا قرار بگیرد تا بیماران سی‌اف نیز مانند سایر بیماران خاص بتوانند از اعتبارات تعیین‌شده در بودجه بهره‌مند شوند.»

وی افزود: «در موارد مشابه و پس از تخصیص بودجه، انجمن یا نهاد متولی بیماری موردنظر با مراجعه به معاونت درمان و اداره کل بودجه وزارت بهداشت، موضوع را پیگیری کرده و با هماهنگی وزارتخانه، از اعتبارات تخصیص‌یافته برای کمک به تأمین بخشی از هزینه‌های دارو و درمان بیماران خود بهره‌مند می‌شوند و آن را به نحو مقتضی برای بیماران هزینه می‌کنند.»/خبرگزاری فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار