وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند

انتقاد ترامپ از عملکرد دولت بایدن در قبال اسرائیل

رئیس‌جمهور سابق آمریکا در سخنانی انتقادی از عملکرد دولت کنونی این کشور در قبال رژیم صهیونیستی در جنگ اخیر غزه، گفت هیچ کسی اندازه او به اسرائیل خدمت نکرده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۵ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 31
کد خبر: ۹۰۰۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا عملکرد دولت کنونی در حمایت از رژیم صهیونیستی در جنگ اخیر غزه را مورد انتقاد قرار داد.

 

وی در مصاحبه با پایگاه خبری محافظه‌کار «نیوزمکس» در ارتباط با جنگ اخیر میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی، مدعی شد: فکر می‌کنم آنچه برای اسرائیل اتفاق افتاده، یکی از بی‌عدالتی‌های بزرگ است. اگر به ۱۰ یا ۱۲ سال قبل نگاه کنید، اسرائیل بسیار از سوی کنگره مورد حمایت قرار می‌گرفت. کنگره اسرائیل را دوست داشت. حالا، بخصوص اگر به مجلس نمایندگان نگاه کنید، مجلس نمایندگان اسرائیل را دوست ندارد. مجلس نمایندگان از هر چیزی غیر از اسرائیل محافظت می‌‎کند.

 

وی افزود: چه اتفاقی برای مجلس نمایندگان، [الکساندر اوکاسیو] کورتز، [الهان] عمر و [نانسی] پلوسی افتاده است. آن‌ها طرفدار اسرائیل نیستند.

 

ترامپ در پایان سخنانش گفت: هیچ کسی اندازه من برای اسرائیل کار نکرده است.

 

به گزارش اسپوتنیک، بعد از ورود بایدن دموکرات به کاخ سفید شایعاتی در بین تحلیلگران مبنی بر این که وی رویکردی سردتر را نسبت به اسرائیل در پیش خواهد گرفت، بوجود آمد. این در حالی است که در پی درگیری‌های شدید اخیر میان غزه و رژیم صهیونیستی و علیرغم شهید شدن ۲۷۰ فلسطینی که ۶۴ نفر آن‌ها کودک بودند، دولت آمریکا فروش ۷۳۵ میلیون دلاری تسلیحات به این رژیم را تایید کرد و مقامات آمریکایی بارها از تعهد خود به آنچه امنیت اسرائیل می‌خوانند، گفتند.

 

گرچه بسیاری از دولت‌های غربی در مقابل جنایات اخیر صهیونیست‌ها سکوت پیشه کردند، افکار عمومی جهان همچنان با برگزاری تظاهرات‌های گسترده به حمایت از فلسطینیان ادامه می‌دهند.

 

منابع رسانه‌ای گزارش کردند که در ادامه حمایت‌های افکار عمومی جهان از مردم فلسطین به دنبال جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان و نوار غزه، حامیان فلسطین شنبه (دیروز) در پایتخت آمریکا تظاهرات کردند./فارس

 

 

ارسال نظر
آخرین اخبار