نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد
مسئول هیأت موکب زینبیه کرمان خبر داد

آزادسازی 3 زندانی در یک سال

آزادسازی 3 زندانی در یک سال مسئول هیأت موکب زینبیه کرمان با اشاره به اینکه در یک سال ۲۴۴ میلیون تومان برای رفع گرفتاری‌های مردم کمک‌رسانی کردیم، گفت: از اربعین 99 تاکنون توانسته‌ایم 3 زندانی را آزاد کرده و به آغوش خانواده بازگردانیم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۵ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 31
کد خبر: ۹۰۰۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ مصطفی شجاعی، مسئول هیأت موکب زینبیه کرمان اظهار داشت: ما جزو اولین موکب‌های داخلی کشور محسوب می‌شویم که در مسیر پیاده‌روی زائران اربعین کشور پاکستان قرار داریم و به آن‌ها خدمت‌رسانی می‌کنیم. موکب‌های داخلی همانند موکب‌های اعزامی به عراق که متولی‌شان ستاد بازسازی عتبات عالیات است، متولی ندارند. ما برای رسمیت دادن به کارمان زیر نظر سازمان تبلیغات اسلامی به عنوان یک هیأت فعالیت می‌کنیم.

یک سال خدمت به اربعینی‌ها باقی خدمت به نیازمندان

وی با اشاره به اینکه از سال ۹۸ کار خود را در شهرستان بردسیر کرمان آغاز کردیم و در اربعین این سال به زائران پاکستانی خدمت کردیم، گفت: با توجه به برگزار نشدن پیاده‌روی اربعین در سال ۹۹ به دلیل شرایط کرونایی، از این سال توان و ظرفیت خود را برای کمک به نیازمندان صرف کردیم. برای این امر بررسی کردیم کجا خلا وجود دارد که ضعف را در کمک به زندانیان دیدیم.

شجاعی گفت: در ایام اربعین ۹۹ توانستیم دو زندانی را آزاد کنیم. یک زندانی که حدود ۸ سال به خاطر ۸ میلیون تومان در زندان بود با کمک مردم و خیرین آزاد شد و به آغوش خانواده برگشت. در شب اربعین آن سال نیز توانستیم نفر دوم را که به خاطر ۳۰ میلیون تومان در زندان بود، آزاد کنیم.

آزادی یک راننده ماشین سنگین

مسئول هیأت موکب زینبیه کرمان افزود: در ماه رمضان امسال نیز مجدداً برای آزادسازی زندانیان برنامه‌ریزی کردیم. یکی از مشاغل اصلی مردم منطقه ما رانندگی ماشین سنگین و کامیون است. از اتحادیه این صنف به ما گزارش دادند که جوانی به دلیل سهل‌انگاری و تصادف در زندان است و جریمه‌ای حدود ۲۰۰ میلیون تومان باید پرداخت کند.

وی افزود: با هماهنگی انجمن حمایت از زندانیان و جمع‌آوری مبلغی از مردم و خیرین این جوان را که توان مالی هم نداشت از زندان آزاد کردیم.

پرداخت بدهی بانکی یک خانواده

شجاعی افزود: کار دیگری که موکب ما انجام داد، کمک به پرداخت بدهی بانکی یک خانواده بود که بانک بنا داشت خانه آن‌ها را مصادره کند. این خانواده سه دختر و یک پسر داشت که به دلیل بدهی ۱۲ میلیونی به بانک، نزدیک بود خانه خود را از دست بدهد که این بدهی، پرداخت و آرامش به این خانواده بازگشت.

وی افزود: در مجموع در این یک سال ۲۴۴ میلیون تومان برای رفع گرفتاری‌های مردم کمک‌رسانی کردیم که البته الحمدلله بخش اعظم این پول ریالی جبران نشد؛ بلکه توانستیم با رایزنی با افراد تخفیف بگیریم یا نهادهای دیگر را برای هم‌افزایی پای کار بیاوریم و تنها ۷۴ میلیون تومان با کمک‌های مردمی و خیرین کمک‌رسانی کنیم.

مسئول هیأت موکب زینبیه کرمان در پایان خاطرنشان کرد: ان‌شا الله بنا داریم برای برپایی جلسات هیأت در مناسبت‌های مختلف مسجد یا حسینیه‌ای برپا کنیم که زیرساختی هم برای خدمت‌رسانی‌های ما به زائرین پاکستانی اربعین باشد. در حال حاضر نیز در مناسبت‌های مختلف جای برپایی مجلس، کمک‌رسان هیأت‌های دیگر هستیم و توان‌مان را در هم‌افزایی با آن‌ها و هرچه بهتر و باشکوه‌تر شدن مجالس اهل‌بیت(ع) گذاشته‌ایم./خبرگزاری فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار