رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

البشیر به پولشویی متهم شد

یک منبع قضایی سودان می‌گوید که دادستانی کل این کشور دو پرونده علیه «عمر البشیر» رئیس‌جمهور مخلوع سودان در خصوص پولشویی و ثروت‌اندوزی تشکیل می دهد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۹ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 20
کد خبر: ۹۰۲۱
به گزارش راهبرد معاصر، یک منبع قضایی سودان امروز شنبه گفت که دادستانی کل این کشور درباره اتهام پولشویی البشیر تحقیق کرده است.

خبرگزاری رویترز با اعلام این خبر افزود که دادستانی کل دو پرونده علیه البشیر به اتهام پولشویی و کسب ثروت از راه غیرقانونی گشوده می‌شود.
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار