تشدید فعالیت سامانه بارشی در سراسر کشور شناسایی ۱۱۰۷ بیمار مبتلا به تب دنگی در کشور/ صید پشه آئدس در ۱۱ استان معاون رئیس‌جمهور: نرخ بازگشت نخبگان ایرانی به کشور فقط یک درصد است که عدد نگران‌کننده‌ای محسوب می‌شود اسامی پاساژ‌های ناایمن پایتخت اعلام شد  ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ لغو زوج و فرد از درب منازل در تهران؛ تصمیم اضطراری پلیس راهور بلبشوی مدیریتی استانداری تهران درباره آلودگی هوا/ کارگروه، ادعای دبیر را «شایعه کذب» نامید! پیش‌بینی ۲۷۴ روز پیش رئیس قوه قضاییه درست بود تکذیب اجرای طرح زوج و فرد در تهران از در منازل در شرایط عادی این استان‌ها امسال بیشترین بارش برف را تجربه خواهند کرد چه کسانی نمی توانند در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ ثبت نام کنند آخرین وضعیت ترافیکی کشور/ چند محور مسدود شد تصمیم‌های دودآلودتر از هوای تهران؛ طرح زوج‌وفرد چگونه یک‌شبه اعلام و لغو شد؟ علت مخالفت آموزش و پرورش با تعطیلی مدارس اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی واژگونی اتوبوس تهران–یاسوج در سمیرم

آخرین وضعیت لیست شورای ائتلاف در انتخابات شورای شهر تهران

رئیس شورای ائتلاف استان تهران، آخرین وضعیت اعلام لیست ۲۱ نفره شورای ائتلاف در انتخابات شورای شهر تهران را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۵ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 01
کد خبر: ۹۰۲۴۲

به گزارش راهبرد معاصر مهدی چمران؛ رئیس شورای ائتلاف استان تهران با اشاره به اعلام نهایی لیست کاندیداهای شورای ائتلاف در ششمین دوره انتخابات شورای شهر تهران، ری و تجریش اظهار کرد: پس از مشخص شدن لیست 84 نفری، فرآیند بررسی این افراد در دستور کار قرار گرفته است.

 

وی گفت: از فردا 84 نفر از افرادی که از سوی مجمع مشخص شدند با حضور دوستان شورای ائتلاف و 10 نفر از افرادی که توسط مجمع به عنوان داور و با رای مستقیم مردم انتخاب شدند در یک فرایند 2 تا 3 روزه 21 نفر را به عنوان کاندیداهای نهایی شورای ائتلاف مشخص خواهند کرد.

 

چمران افزود: براساس زمان‌بندی از فردا در بازه‌های زمانی مشخص و حضور نفرات شورای ائتلاف و 10 نفر از مجمع، بررسی‌ها انجام و تا یکشنبه هفته آینده 21 نفر از کاندیداهای شورای ائتلاف مشخص می‌شود.

وی درباره ترکیب لیست کاندیداها ادامه داد: ترکیب احتمالی در این زمینه پیش‌بینی شده است که حداقل 3 نفر از بانوان، 5 نفر تا 6 نفر از پیشکسوتان، تعدادی از جوانان و تعدادی از افراد بالای 45 سال در ترکیب لیست کاندیداها قرار بگیرند.

 

رئیس شورای ائتلاف استان تهران در پاسخ به این پرسش که آیا احتمال دارد با مشخص شدن لیست نهایی شورای ائتلاف مجدداً با سایر گروه‌ها و احزاب، ترکیب لیست اشاره شده تغییر پیدا کند، گفت: بعید می‌دانم که این اتفاق بیفتد و تصمیمی در این زمینه نداریم زیرا از قبل از دوستان خواسته شده بود برای ورود به لیست شورای ائتلاف فرآیند اعلام شده را طی کنند و به هر ترتیب لیست نهایی بدون تغییر اعلام خواهد شد.

 

چمران همچنین در پاسخ به این پرسش که چه کسی قرار است سرلیست شورای ائتلاف در انتخابات پیش روی شورای شهر تهران قرار بگیرد، تصریح کرد: هنوز لیست نهایی مشخص نشده که ما سرلیست را اعلام کنیم.

وی با تکذیب مشخص شدن گزینه‌های شهرداری برای دوره بعدی اضافه کرد: باید منتظر ماند تا لیست نهایی اعلام شود و با آرای مردم، آنها وارد شورا شوند و در زمان مقتضی بتوانند شهردار را انتخاب کنند.

 

چمران با اشاره به اینکه با قرار دادن 21 نفر از 84 نفر اشاره شده در لیست کاندیداهای شورای شهر تهران مابقی نیز به عنوان مشاور و کارشناس مورد استفاده قرار خواهند گرفت، گفت: قطعاً این افراد دارای ظرفیت بالقوه‌ای هستند و ما بنا داریم که در صورتی که به شورای بعدی راه پیدا  کنیم از ظرفیت و کارهای کارشناسی این افراد استفاده کنیم./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار