سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است سقوط هواپیما در مکزیک؛ ۷ نفر جان باختند آمریکا با معامله احتمالی ۳۵ میلیون دلاری با ارتش لبنان موافقت کرد واکنش مکزیک به تصمیم «ترامپ» درباره ماده مخدر «فنتانیل»

پامپئو: سیاست های مهاجرتی ترامپ باید حفظ شود

وزیر امور خارجه سابق آمریکا خواستار حفظ سیاست‌های مهاجرتی رئیس‌جمهور سابق این کشور به‌منظور مقابله با بحران پناهجویان در مرزهای جنوبی آمریکا شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۵ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 02
کد خبر: ۹۰۳۹۵

به گزارش راهبرد معاصر در پی تصمیم دولت بایدن برای لغو سیاست‌ مهاجرتی دونالد ترامپ  رئیس‌جمهور سابق آمریکا در قبال پناهجویان مکزیکی و دیگر کشورهای آمریکای لاتین، مایک پامپئو وزیر خارجه سابق آمریکا تأکید کرد که حفظ سیاست‌ مهاجرتی دولت قبلی آمریکا مبنی بر اینکه پناهچویان باید تا زمان رسیدگی به پرونده خود در خاک مکزیک باقی بمانند.

 

مایک پامپئو روز سه‌شنبه با انتشار پیامی در حساب کاربری رسمی خود در توئیتر اعلام کرد: «به‌منظور متوقف کردن بحران مهاجرات غیرقانونی، ما باید سیاست‌های ترامپ را که تاکنون جوابگو بوده است را حفظ کنیم. پناهجویانی که در مرزهای جنوبی ما هستند باید در مکزیک منتظر بمانند تا موعد رسیدگی به پرونده آنها فرا برسد.»

وی افزود: «تصمیم [دولت بایدن] برای پایان دادن به این سیاست، بحران را در مرزهای ما تشدید خواهد کرد.»/تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار