دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

دستگیری عاملان ۲ قتل مسلحانه در تهران

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اشاره به اینکه در این هفته در دو حادثه مختلف در تهران دو شهروند با سلاح گرم به قتل رسیدند، گفت: عاملان این دو حادثه با سرعت عمل پلیس دستگیر شدند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۲ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 03
کد خبر: ۹۰۵۲۱

به گزارش راهبرد معاصر سردار حسین رحیمی از دستگیری دو نفر که با استفاده از سلاح گرم دو شهروند تهرانی (کارمند امام‌زاده صالح (ع) و کارمند یک شرکت خصوصی) را در دو حادثه جداگانه به قتل رسانده بودند، خبر داد و اظهار کرد: در هفته جاری، دو فقره قتل به وسیله سلاح گرم در تهران اتفاق افتاد که با سرعت عمل و دقت نظر کارآگاهان پلیس آگاهی عاملان قتل در کمترین زمان ممکن دستگیر شدند.

 

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با تأکید بر جدیت پلیس در برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی، افزود: قاتل حادثه دوم علیرغم اینکه از تهران متواری و به استانی دیگر رفته بود، دستگیر شد.

 

وی با اشاره به اینکه در بررسی‌های اولیه مجرمان این دو پرونده، علت و انگیزه خود را مسائل شخصی عنوان کردند، افزود: امروز پلیس به عنوان خدمتگزار مردم به حدی از توانمندی رسیده است که می‌تواند بسیاری از پرونده‌ها را حتی بدون کوچکترین سرنخی به سرانجام برساند همچنانکه در این دو پرونده هیچ سرنخ مشخصی از عاملانی که این حوادث را رقم زده بودند، وجود نداشت.

 

رحیمی با اشاره به اینکه وجود سلاح در جامعه می‌تواند نتایج مرگباری را به دنبال داشته باشد، عنوان کرد: همواره اعلام کرده‌ایم که وجود سلاح در جامعه می‌تواند فاجعه‌بار باشد از این‌رو برخورد جدی با دارندگان سلاحهای گرم و جمع‌آوری آن در دستور کار پلیس است./تسنیم

ارسال نظر