سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

۲۵ انفجار و تخریب در شب چهارشنبه آخر سال تهران

رئیس پلیس تهران با بیان اینکه تا به این لحظه بالغ بر ۲۵ مورد انفجار و تخریب مربوط به حوادث شب چهارشنبه آخر سال در تهران روی داده است،گفت: وضعیت حوادث در شب چهارشنبه آخر امسال نسبت به سال گذشته خوب نیست.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۶ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 16
کد خبر: ۸۱۰۲۸

به گزارش راهبرد معاصر سردار حسین رحیمی در گفت‌وگوی خبری درباره آخرین وضعیت تهران در شب چهارشنبه آخر سال، اظهار کرد: همکاران بنده در حال حاضر حضور گسترده‌ای در نقاط مختلف شهر تهران دارند و استقرار ما در نقاط مختلف تهران از ساعت 15 امروز آغاز شده است.

رئیس پلیس تهران افزود: متأسفانه تا به این لحظه گزارشات خوب نیست؛ بالغ بر 25 مورد انفجار، تخریب و... داشتیم که بر اثر آن 22 نفر مصدوم شدند.

وی تصریح کرد: از این 22 نفر، چهار نفر قطع عضو شدند و چشم و صورت پنج نفر نیز آسیب دیده است.

این مقام ارشد انتظامی متذکر شد: در میادین و خیابان اصلی کمتر مشکل داریم و بیشتر اتفاقات مربوط به شب چهارشبه آخر سال در خیابانهای فرعی و کوچه‌ها روی داده است.

رحیمی با بیان اینکه رفته رفته از ترافیک نیز کاسته شده، گفت: وضعیت حوادث در شب چهارشنبه آخر امسال نسبت به سال گذشته خوب نیست اما نسبت به سالهای گذشته بهتر است.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ ضمن هشدار و تذکر جدی به مخلان نظم و امنیت عمومی در شب چهارشنبه آخر سال، بیان کرد: هنجارشکنان در این شب بازداشت شده و در ایام نوروز در بازداشت می‌مانند همچنین خودروی افراد هنجارشکن نیز در این شب توقیف شده و تا پایان تعطیلات نوروزی در توقیف می‌ماند.

تسنیم

ارسال نظر