ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

آمار کرونا در ایران امروز ۱۵ خرداد ۱۴۰۰

در ۲۴ ساعت اخیر، شمار واکسن‌های تزریق شده از ۴ میلیون و ۷۵۸ هزار دوز گذشت، در حالی که آزمایش بیش از ۶ هزار تن دیگر مثبت شد تا به شمار مبتلایان «کووید-۱۹» اضافه شوند؛ مبتلایانی که بسیاری شان بهبود یافته و مرخص شده‌اند، ولی هنوز برخی شان بستری هستند و حال ۳۸۰۸ تن از ایشان وخیم است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۷ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 05
کد خبر: ۹۰۶۸۳

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص آمار جدید ابتلاء به ویروس کرونا در ۲۴ ساعت منتهی به ظهر امروز _ شنبه ۱۵ خرداد ماه_ اعلام کرد: در این بازه زمانی بر پایه جدیدترین نتایج آزمایش‌های کرونا در کشور ۶ هزار و ۴۴۲ نفر مبتلای جدید شناسایی شده است که با احتساب این تعداد مجموع مبتلایان به کرونا در کشور تا امروز به دو میلیون و ۹۶۰ هزار و ۷۵۱ نفر رسیده است.

 

از تعداد بیماران بستری در بیمارستان‌های کشور تاکنون دو میلیون و ۵۳۷ هزار و ۹۲ نفر بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شده‌اند.

 

در ۲۴ ساعت گذشته ۱۲۸ بیمار مبتلا به کرونا جان خود را از دست دادند که با احتساب این آمار از ابتدا تا کنون ۸۰ هزار و ۹۴۱ نفر در کشور بر اثر بیماری کرونا جان باخته‌اند.

 

از شمار مبتلایان شناسایی شده، ۹۷۳ نفر بستری‌های بیمارستان به شمار می‌روند و سه هزار و ۸۰۸ نفر از مبتلایان کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

ارسال نظر
آخرین اخبار