پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

آخرین آمار کرونا در ایران/ تزریق دوز اول واکسن به 4 میلیون نفر

گزارش های روزانه وزارت بهداشت نشان می‌دهد که بیش از ۴ میلیون و ۲۰۳ هزار نفر تاکنون موفق شده اند دوز اول واکسن کرونا را دریافت کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۸ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 06
کد خبر: ۹۰۷۹۲

به گزارش راهبرد معاصر مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در اطلاعیه ای جدیدترین آمار ابتلا و فوت ناشی از کووید ۱۹ در کشور را اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است: تاکنون ۴ میلیون و ۲۰۳ هزار و ۷۸۴ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۶۱۹ هزار و ۷۹۵ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۴ میلیون و ۸۲۳ هزار و ۵۷۹ دُز رسید.
 
براساس این گزارش، از دیروز تا امروز ۱۶ خرداد ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۵ هزار و ۶۱۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که هزار و ۲۷ نفر از آنها بستری شدند.
 
بنابر اعلام این‌ مرکز، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به دو میلیون و ۹۶۶ هزار و ۳۶۳ نفر رسید و متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۲۲ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۸۱ هزار و ۶۳ نفر رسید.
 
گفتنی است، خوشبختانه تاکنون دو میلیون ۵۵۲ هزار و ۴۰۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند و سه هزار و ۷۶۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
 
همچنین، تاکنون ۲۰ میلیون و ۶۸۸ هزار و ۷۲۳ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است. در حال حاضر ۱۶ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۲۰۱ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۳۱ شهر در وضعیت زرد قرار دارند./وبدا
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار