اعزام هیئت وزارت علوم به همدان برای بررسی حواشی اخیر قربانی پرونده‌های جنجالی تجاوز فرانسه دوباره به دادگاه رفت؛ متهم: همسرش من را فریب داد / حسام الدین دوگان کیست؟ اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ماجرای تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا چه بود؟ + توضیحات استانداری همدان جزئیات استخدام ۶۰۰۰ نفر در قوه قضاییه تهران در روز‌های آینده گرم است؛ خنک شدن هوا از شنبه شرایط تغییر رشته در دانشگاه فرهنگیان نحوه بارگذاری مستندات رتبه بندی معلمان / مراحل استخدام دانشجو معلمان ورودی ١۴٠۴ شرایط استفاده مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی ادارات این استان پنجشنبه‌ها تعطیل شد اجرای طرح صدور گواهینامه موتورسیکلت برای نوجوانان با رعایت ایمنی کامل هواشناسی: افزایش دما در نوار شمالی و بارش‌های پراکنده در برخی مناطق ایران نجات جان یک زن از خودکشی توسط پلیس یاسوج افت عجیب نمرات یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌ها تعیین نرخ بیمه تکمیلی معلمان + جزئیات جزئیات ثبت‌نام وام‌های جدید فرهنگیان

محرز:ایجاد حالت آهنربایی در فرد واکسینه شده جوک خنده دار است

یک متخصص بیماری‌های عفونی گفت: جذب فلزات بر روی بدن اصلا ربطی به واکسن کووید ۱۹ ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۵ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 06
کد خبر: ۹۰۸۱۲

به گزارش راهبرد معاصر مینو محرز متخصص بیماری‌های عفونی با حضور در برنامه مثبت سلامت شبکه سلامت با اشاره به محتوای منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر ایجاد خاصیت آهنربایی در محدوده تزریق واکسن اظهار کرد: ایجاد حالت آهنربایی در بدن فرد واکسینه شده، جوک خنده داری است که از سوی ضد واکسن‌ها منتشر شده است.

محرز ادامه داد: ضد واکسن‌ها در دوران پاندمی بسیار خطرناک هستند و مردم باید آگاه باشند که در صورت پیروی از ضد واکسن‌ها خود را به کام مرگ می‌کشانند، جذب فلزات بر روی بدن اصلا ربطی به واکسن کووید ۱۹ ندارد، در همه واکسن‌ها مقدار خیلی کمی جیوه وجود دارد.

او با بیان اینکه کسانی که در صدد هستند تا مردم واکسن تزریق نکنند، در فضای مجازی التهاب ایجاد می‌کنند ادامه داد: به مردم اطمینان خاطر می‌دهم که اصلا نگران نباشند.

این متخصص بیماری‌های عفونی با اشاره به اینکه بدن افراد غیر واکسینه یا افراد عادی حتی ممکن است حالت مغناطیسه داشته باشد گفت: این موضوع ربطی به واکسن و بیماری کرونا ندارد، متاسفانه کسانی که ضد واکسن هستند این شایعات را مطرح می‌کنند و سبب ایجاد نگرانی در بین مردم شده‌اند؛ لذا سرگرمی همراه با اضطراب جدید برای مردم از طریق فضای مجازی ایجاد شده است.

تمامی واکسن ها عوارض دارند 

او با اشاره به اینکه ممکن است واکسن عوارض گذرا داشته باشد گفت: همه واکسن‌ها عوارض دارند، اما این عوارض ناچیز است، آلودگی ذهنی از طریق فضای مجازی زیاد شده و همه را دچار اضطراب کرده‌ است، این بیماری کشنده و معلول کننده دنیا را تحت تاثیر قرار داده است، واکسن یک اصل در برابر پیشگیری است، همیشه ضد واکسن‌ها در صدد ایجاد اضطراب در میان مردم هستند، نباید به گفته‌های چنین کسانی اعتماد کرد.

محرز تصریح کرد: تزریق واکسن برای پیشگیری از کووید۱۹ یک باید و اصل است، تمام شایعاتی که در خصوص واکسن کرونا مطرح شده باید بدانیم که صحت ندارد، زیرا ضد واکسن‌ها به این شایعات دامن می‌زنند.

او با بیان اینکه سابقه واکسیناسیون سراسری در ایران در مقابل بیماری سرخک، سرخچه و اریون در مدت کوتاه را داریم گفت: وزارت بهداشت توانسته تمام ایران را در مقابل این بیماری‌ها واکسینه کند، خوشبختانه سرخک، سرخچه و اوریون در کشور ما ریشه کن شده، ولی کشور‌های همسایه اینگونه نیستند که بتوانند این بیماری‌ها را ریشه‌کن کنند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار