سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس

دروغ درباره طرح نماینده‌ها ناظر به فضای مجازی

ظهر امروز خبری از آقای رضا تقی‌پور عضو کمیسیون صنایع مجلس درباره فضای مجازی منتشر شد که در این خبر کوتاه البته تاکید شده بود که برخلاف آنچه القا و اغوا می‌شود هیچ کس در مجلس اساساً به دنبال محدود کردن فضای مجازی نیست.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۵ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 07
کد خبر: ۹۰۸۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ با توجه به شیطنت رسانه‌های حامی روحانی، این خبر برای جلوگیری از شعبده‌بازی آنان و تبلیغات غیراخلاقی علیه نامزدهای جریان انقلابی از روی خروجی به صورت موقت حذف شد، اما آنچنانکه در ذخیره‌ی گوگل هم موجود است، در این خبر هیچ سخنی از فیلترینگ و ... به میان نیامده بود.

 

علیرغم این احتیاط که برای پرهیز از بداخلاقی‌های مسبوق به سابقه و کمپین‌های غیراخلاقی برخی رسانه‌های حامی روحانی صورت گرفته بود، اما این رسانه‌ها به سبب آنکه ترک عادت موجب مرض است، با چسباندن موضوعات بی‌ربطی که اساساً در خبر آقای تقی‌پور وجود نداشت، از بعد از ظهر امروز پروپاگاندای گسترده‌ای را آغاز کردند. موضوعی که پیشتر از طریق برخی مشورتها به آقای مهرعلیزاده برای بی‌اخلاقی در مناظره آزموده و نتیجه منفی آن را هم دیده بودند، اما باز هم به آن روی آوردند.

 

در همین باره، رضا تقی‌پور عضو کمیسیون صنایع مجلس تاکید کرد که شایعات منتشر شده درباره قصد برخی نماینده‌ها برای فیلترینگ، یک دروغ و ادعای کذب وقیحانه است.


او تاکید کرد: برخی سایت‌های حامی آقای روحانی صحبت‌های مختلف 8 ماه گذشته دیگران و بنده را تقطیع و با استفاده از کلیدواژه‌های منفی جعل و بازنشر داده‌اند.

 

تقی پور در ادامه گفت: بنده اخیراً مصاحبه ای با خبرگزاری تسنیم داشتم که در آن از تلاش برای حمایت از کاربران فضای مجازی صحبت کردم اما رسانه‌های معاند، ادعاهایی را به نقل از بنده مطرح کردند که در مصاحبه‌ام با تسنیم نبوده است.

 

وی افزود: مجلس هیچ قصدی برای محدود کردن فضای مجازی ندارد.

 

تقی پور گفت: بنده همواره حامی توسعه فضای مجازی بوده و هستم و اقدامات بنده در توسعه زیرساخت های فضای مجازی در زمان تصدی وزارت ارتباطات روشن است، ارتباطات نسل سوم موبایل یعنی آخرین فناوری آن‌روز دنیا، صدور پروانه ارتباطات فیبر نوری و توسعه چند ده برابری ظرفیت شبکه از افتخارات آن دوران است./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار