محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی امام‌جمعه اهل‌سنت هیدوچ: امنیت و کرامت زنان باید حفظ شود/ ضرورت پیگیری حوادث خشونت‌آمیز در بلوچستان رهبر انقلاب: در زمانه‌ای که شبکۀ خبیث استکبار با ایجاد انواع محدودیت‌های مربوط به امور درمان و دارو به دنبال تحمیل رنج بر ملّت بزرگ ایران است، کرامت پرستاران تأثیر مهمّی بر سلامت و امنیّت جسمی و روحی جامعه دارد فرمانده سپاه تهران: در همه عرصه‌ها برای دفاع و تهاجم در اوج آمادگی قرار داریم پزشکیان به ارمنستان می‌رود پزشکیان: با بمب و موشک نمی‌توان یک جامعه را وادار به تسلیم کرد دریادار سیاری: تنگه هرمز بسته است/ تا زمانی که کشور‌ها به دنبال تأمین بنزین و گازوئیل هستند، یعنی تنگه هرمز بسته است

نیروی دریایی سپاه تمامی تحرکات دشمن را رصد می کند

نیروی دریایی سپاه تمامی تحرکات دشمن را رصد می کند فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: رزمندگان نیروی دریایی سپاه همه تحرکات دشمن را رصد می‌کنند و آمادگی کامل برای صیانت از منافع نظام اسلامی در خلیج فارس و دریاهای دوردست را دارند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۲ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 07
کد خبر: ۹۰۹۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، دریادار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه به همراه جمعی از فرماندهان و معاونین این نیرو از جزایر تنب بزرگ و بوموسی در خلیج فارس، بازدید و ضمن بررسی آخرین وضعیت آمادگی‌های رزمی رزمندگان مستقر در این جزایر و گفت‌وگوی میدانی با آنان، بر حفظ آمادگی‌ها، افزایش توان رزم، هوشیاری و اشراف هوشمند اطلاعاتی بر حوزه جغرافیایی و محیط پیرامونی منطقه مأموریتی تأکید کرد.

 

وی در این بازدید از بخش‌های عملیاتی شناوری، تفنگداری، جنگال، فاوا، مهندسی، مرکز فرماندهی و کنترل و سایر بخش‌های مربوطه در جزایر، بازدید میدانی به عمل آورد و پس از بررسی آخرین وضعیت آمادگی‌ها و توان رزم، جدیدترین تاکتیک‌های مؤثر عملیاتی را ابلاغ کرد.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه هدف از بازدیدهای عملیاتی مستمر را تقویت روحیه معنوی و جهادی رزمندگان و اطمینان‌بخشی کامل از وضعیت مطلوب آمادگی‌ها و ارتقای توان رزم و سفارش همگان به انجام صحیح تکلیف مقدس جهاد فی سبیل الله عنوان و بیان کرد: ما باید شاکر خداوند سبحان باشیم در عصری به سر می‌بریم که از نعمت عظمای ولایت بهره‌مند هستیم و امروز زیر عَلم و پرچم نظام مقدس جمهوری اسلامی به رهبری نائب امام زمان (عج)، حضرت امام خامنه‌ای (حفظه‌الله) در کسوت پاسداری از مرزهای آبی این جمهوری اسلامی که به قول سردار دل‌ها حاج قاسم عزیز، حرم الهی است، داریم دفاع می‌کنیم، پس باید با نیت خالصانه و مجاهدانه همانند شهدای والامقام در این جهت جهاد و تلاش کنیم.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه در ادامه تأکید کرد: رزمندگان دریادل نیروی دریایی سپاه هوشیارانه همه تحرکات دشمن را رصد می‌کنند و آمادگی کامل برای حفظ و صیانت از منافع نظام اسلامی در خلیج فارس و دریاهای دوردست را دارند./مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار