شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

عمر‌ البشیر دست به اعتصاب غذا زد

منابع خبری از وخالت وضعیت روحی روانی عمر البشیر رئیس جمهور برکنار شده سودان و اعتصاب غذای وی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۵ - ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 21
کد خبر: ۹۰۹۵
به گزارش  راهبرد معاصر ، خبرگزاری آناتولی به نقل از منابع پزشکی ویژه گزارش داد عمر البشیر رئیس جمهور معزول، خوردن غذا و مصرف دارو را رد کرده و وضعیت روحی روانی وی هم وخیم است.

البشیر در محل اقامت خود تحت بازداشت اجباری قرار گرفته است.

از سوی دیگر سودانی‌ها منتظر اعلام ترکیب شورای حاکمیتی غیرنظامی هستند که بنا است جای شورای نظامی انتقالی را با فشار مردمی بگیرد.

یکی از اعضای تجمع مشاغل سودان گفت نتیجه مذاکرات شنبه امروز یکشنبه اعلام خواهد شد که شاهد کنفرانس مطبوعاتی شورای غیرنظامی خواهیم بود.

  
ائتلاف معارض موسوم به آزادی و تغییر چگونگی واگذاری حکومت به یک نهاد غیرنظامی را در پاسخ به مطالبات جنبش مردمی بررسی کرد که این مسئله در پی نشست هیئتی از این ائتلاف با شورای نظامی انتقالی اعلام شد.

ائتلاف آزادی و تغییر شامل تجمع مشاغل، ائتلاف ندای سودان، اجماع ملی، ائتلاف فدرال معارض و نیروهای جامعه مدنی است.

خبر دیگر رژیم‌های سعودی و امارات از کمک سه میلیارد دلاری خود به شورای نظامی حاکم بر سودان و همچنین ودیعه نیم میلیارد دلاری در بانک مرکزی این کشور خبر دادند تا دخالت‌های این دو کشور همچنان ادامه داشته باشد.
ارسال نظر