سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

دیدار گریفیتس با بهاروند معاون وزیر امور خارجه ایران

دیدار گریفیتس با بهاروند معاون وزیر امور خارجه ایران در دیدار نماینده دبیرکل سازمان ملل با معاون وزیر امور خارجه ایران درباره مسائل منطقه‌ از جمله یمن، سوریه، افغانستان و عراق و نقش سازمان ملل به ویژه از بعد بشردوستانه و امدادرسانی بحث و تبادل نظر شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۹ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 08
کد خبر: ۹۱۰۶۵

به گزارش راهبرد معاصر «مارتین گریفیتس» نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور یمن که به منظور رایزنی با مقامات جمهوری اسلامی ایران درباره اوضاع یمن به تهران سفر کرده، امروز (سه‌شنبه) با «محسن بهاروند» معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

گریفیتس قرار است بزودی به سمت معاون دبیرکل در امور بشردوستانه منصوب شود.

در این دیدار بهاروند ضمن تبریک سمت جدید گریفیتس، بر اهمیت کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل در مناطق درگیری به ویژه در یمن، سوریه، افغانستان و عراق و بدون توجه به ملاحظات و فشارهای سیاسی تأکید کرد.


وی گفت: ایران علیرغم تحریم‌های ظالمانه همواره آماده کمک به سازمان ملل برای تسریع کمک رسانی بشردوستانه به مردم نیازمند در مناطق درگیری بوده است.
بهاروند اضافه کرد: متاسفانه تحریم‌های یکجانبه آمریکا نه تنها مانع از تجارت بشردوستانه مانند خرید غذا و دارو شده، بلکه ارسال کمک‌های بشردوستانه سازمان به مردم نیازمند در مناطق درگیری و بحران زده را نیز تحت الشعاع قرار داده است و آقای گریفیتس در ابتدای پذیرش مسئولیت جدید باید این موضوع را در دستورکار قرار دهد.


وی پیشنهاد کرد که معاهده بین المللی تدوین شود که براساس آن کمک و تجارت بشر نتواند هدف تحریم، ملاحظات سیاسی یا و مورد استفاده برای اهداف نظامی شود.


بهاروند همچنین از گسترش حملات تروریستی علیه نژاد، قومیت و مذاهب خاص به ویژه مدارس و علی الخصوص مدارس دخترانه در افغانستان به شدت ابراز نگرانی کرد و این اقدامات را نه تنها جنایت جنگی بلکه نقض فاحش حقوق بشر و حقوق بشردوستانه خواند و توجه سازمان‌های بین‌المللی را به این موضوع خواستار شد.


گریفیتس نیز در این دیدار با اشاره به اینکه بزودی در مسئولیت جدید مشغول به کار خواهد شد، اولویت‌های کاری بخش بشردوستانه سازمان ملل را تشریح کرد.

دو طرف در خصوص مسائل منطقه‌ای از جمله یمن، سوریه، افغانستان و عراق و نقش سازمان ملل به ویژه از بعد بشردوستانه و امدادرسانی به تبادل نظر پرداختند.

 

به گزارش فارس، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه نیز امروز در دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور یمن با بیان این‌که جنگ، راه‌حل بحران یمن نیست، بر ضرورت رفع محاصره مردم این کشور و تسهیل ارائه کمک‌های انسانی به آنها تأکید کرد.

 

نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ نیز به منظور رایزنی پیرامون ابعاد مختلف بحران یمن به جمهوری اسلامی ایران سفر کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار