واکنش واعظی به مناظره نامزدهای انتخابات 1400-راهبرد معاصر
کلیات طرح اصلاح قانون مهریه در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد جزئیات دستگیری عناصر شبکه تکفیری در سرپل‌ذهاب عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند

واکنش واعظی به مناظره نامزدهای انتخابات 1400

رییس دفتر رییس جمهور گفت: هدف اصلی در مناظرات زدن دولت است. آقای روحانی یک دهم اینها هم وعده نداد. الان خود این‌ها می گویند بدهکار است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۹ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 09
کد خبر: ۹۱۱۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمود واعظی رییس دفتر رییس جمهور در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به مذاکراتی که در وین شده آنچه مربوط به بخش اقتصادی است خیلی پیشرفت کرده اما الان هنوز محدودیت های فروش نفت و تحریم وجود دارد.

 

وی ادامه داد: ما هدف‌گذاری کرده بودیم با توجه به وضعیتی که خود دولت آمریکا در رقابت‌های انتخاباتی بحث برگشت به برجام را داشتند، پیش‌بینی ما این بوده و هست که قطعا تحریم برداشته می‌شود و هیچ راهی غیر از این نیست و اگر ترامپ هم رای می‌آورد عملا به دلیل اینکه هیچ دستاوردی نداشتند چاره‌ای جز این نبود که تحریم‌ها برداشته شود که در این صورت ما می‌توانیم بیش از ۲ میلیون ۳۰۰ هزار بشکه صادر کنیم؛ الان امیدوار هستیم چرا که در وین آنچه که مربوط به اقتصاد است پیشرفت‌ها خیلی خوب بوده است.

 

واعظی در واکنش به ارسال پرونده رییس جمهور به قوه قضاییه از سوی مجلس شورای اسلامی گفت: دولت هیچ مصوبه ای برای ۲۰۳۰ و اقدامی در این رابطه ندارد و به نظرم مجلس یکی پس از دیگری دارد پرونده درست میکند.

 

رییس دفتر رییس جمهور گفت: به نظر من هدف اصلی در مناظرات زدن دولت است. اکثریت این افراد با تفکراتشان در ۸ سال گذشته همواره این کار را کردند و توفیقات دولت را ندیدند. آقای روحانی یک دهم اینها هم وعده نداد. الان خود این‌ها می‌گویند بدهکار است. پس اینها خودشان ۴ سال بعد چگونه می‌خواهند جواب بدهند. تمام فکرشان انگار ۲۸ خرداد و کسب رای است.

 

وی اضافه کرد: دولت به معنای چیزی که در دور میز اعضای هیات دولت می‌نشینند، نیست. دولت به معنای بیش از ۱ میلیون نفر است که در هشت سال گذشته تلاش کردند. طوری می‌گویند دولت توفیقی نداشته که انگار خودشان مسئولیتی نداشتند. مردم در نظرسنجی‌ها درباره مناظره این نوع برخورد و حرف زدن نامزدها را خریداری نکردند.

 

واعظی خاطر نشان کرد: مراکز که نمی‌توانند آمار دهند براساس چارجوب های علمی بررسی‌های شفاف می کنند. برخی نامزدها در مناظره این آمارها را از کجا در آوردند و چرا به ادعای فردی در کلاب هاوس بسنده می کنند. طرح تحول سلامت از دستاوردهای دولت است و سوال صدا وسیما در این زمینه مبنی بر ناکارآمدی طرح و این اقدام خوب دولت است.

 

وی تصریح کرد: گنجاندن پاسخ در سوال کار درستی نیست. یا مسایلی که درباره کرونا گفته شد، درحالی که این همه رییس جمهوری و کادر درمان روی این موضوع کار کردند. آن‌وقت نامزدی می‌گوید ۲ تا ۳ ماهه کرونا را حل می‌کنم. شما که نه تخصص داری نه می‌دانی چیست چرا اینگونه اظهار نظر می‌کنی؟

 

رییس دفتر رییس جمهوری خاطرنشان کرد: در مناظره‌ها اینقدر راحت حرف می‌زنند، سیاه نمایی و دولت را تخریب می‌کنند و روش پوپولیستی در پیش گرفتند که این روش باید برچیده شود. شعار «ما می توانیم» تان، چگونه‌ است. هیچ کجای دنیا دولتی نیست که تلاش نکند، گاهی موانعی برای اجرا وجود دارد. نامزدها در مناظره‌ها حتی ظلم ترامپ به ملت را تطهیر می‌کنند.

 

واعظی تصریح کرد: در حالی که خود آن‌ها از فشار حداکثری به ایران می‌گویند اما به این موارد نه در سوالهای صداوسیما اشاره شده نه نامزدها در پاسخ از نقش تحریم و کرونا در اقتصاد مطلبی می‌گویند؛ اینگونه نمی‌شود عوام فریبی کرد.

 

واعظی درباره اظهارات وزیر خارجه آمریکا که گفته بود در صورت توافق برجام ۱۰۰ مورد تحریم باقی می‌ماند، گفت: در اصل برجام و توافقی که در سال ۹۴ شد چارچوبش را قبول کردیم و براساس آن گفتیم که آمریکا به برجام برگردد.

 

وی ادامه داد: تحریم‌ها در ارتباط با مسایل حقوق بشر و موارد دیگر از قبل هم بود و تحریم های آمریکا علیه ایران به سال ۵۷ برمی‌گردد. در برجام در ارتباط با اقتصاد و موضوع هسته ای مذاکره کردیم و در مسائل تروریسم و حقوق بشر اجازه مذاکره نداشتیم و طبیعی است وقتی توافق نشد بحثی هم نیست.

 

رییس دفتر رییس جمهوری در پاسخ به این پرسش که وزیر خارجه آمریکا گفته در مذاکرات وین با ایران در بحث اجرا به توافق متقابل نرسیده‌ایم، گفت: بله، مذاکره کردیم تفاهماتی هم انجام شد، گفتیم اگر همه خواسته‌های ما انجام شد زیر برگه مذاکره را امضا می‌کنیم که هنوز چنین نشده است.

 

واعظی اظهار داشت: سیاست ما این بود حتی یک ساعت هم زودتر بتوانیم تحریم را برداریم به شرط محقق شدن همه خواسته‌ها و اصول ما به شکل عزتمندانه. فرقی نمی‌کند در این دولت باشد یا دولت بعد. مهم برای ما این است که مردم نتیجه مقاومت خود را زودتر دریافت کنند و گشایش در رفاه و معیشت همان نتیجه مقاومت است. هدف دولت این است تا پایان کار تحریم برداشته شود، فوتی های کرونا حداقل برسد و همه پروژه های بالای ۹۰ درصد پایان یابد./فارس

 

ارسال نظر