لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

تمهیدات لازم جهت برگزاری انتخابات 1400

عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور گفت: تعداد شعب و ساعات اخذ رأی در انتخابات پیشِ‌رو افزایش خواهد یافت و همه تدابیر برای برگزاری انتخابات در شرایط کرونا اندیشیده شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۳ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 09
کد خبر: ۹۱۱۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در حاشیه جلسه ستاد انتخابات کشور که پیش از ظهر امروز برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: امروز جلسه مشترک هیئت مرکزی اجرایی را با ستاد انتخابات کشور داشتیم و نظرات و پیشنهادهای اعضا شنیده شد. در حوزه امنیت انتخابات گزارش مفصلی داده شد و ما اقدامات دراین‌باره را از دی‌ماه شروع کردیم و اطلس انتخابات برای سراسر کشور هم تقدیم شده بود.

 

وی افزود: اعلام شد که طبق پیش‌بینی‌ها و رصدی که از شرایط داریم، با هیچ مشکل خاصی در موضوع امنیتی مواجه نخواهیم بود و آمادگی لازم را برای مسائل مستحدثه داریم.

 

وزیر کشور هم‌چنین به مسئلۀ کرونا که در این جلسه مطرح شده بود، پرداخت و گفت: در این زمینه نیز سؤالاتی وجود داشت و اعضای جلسه تأکید داشتند و توضیحات ارائه شد که تعداد شعب را افزایش داده‌اند، ساعات اخذ رأی بیشتر شده است و هم‌چنین تلاش شده است شرایط مطلوب بهداشتی را در شعبه‌ها داشته باشیم و مقرر شده است عوامل اجرایی هم تست pcr داده باشند تا مطمئن باشیم که این افراد نیز سالم هستند، برنامه‌ریزی شده است تا فاصله‌ها برای رأی‌دهندگان هم رعایت شود و امیدواریم با این تمهیدات، انتخاباتی با حداکثر رعایت پروتکل‌های بهداشتی داشته باشیم.

 

رحمانی فضلی همچنین خاطرنشان کرد: نگرانی‌هایی درباره روز رأی‌گیری بود و بعضاً شایعه می‌شود که مثلاً تعرفه نیست و یا احتمال قطعی برق وجود دارد؛ اعلام می‌کنیم که دستگاه‌های احراز هویت مجهز به باطری هستند و به‌صورت آف‌لاین می‌باشند و امکان هک شدن وجود ندارد. به وزارت نیرو و مخابرات مثل همیشه اعلام شده است که در آن 24 ساعت نباید در هیچ جای کشور قطعی داشته باشیم و آنها هم قول دادند، هم‌چنین تعرفه‌ها نیز 10 درصد بیش از نیاز توزیع شده و در این زمینه کمبودی نخواهیم داشت.

 

وی ادامه داد: درباره امکان و ایجاد شرایطی که اطمینان‌بخش باشد، برای جلوگیری از تخلفات باصراحت می‌گویم که در فرایند رأی‌گیری از مرحلۀ حضور مردم در شعبه‌ها تا مرحله شمارش نهایی، این فرآیند چندین‌بار رفت و برگشت شده است و از تجریبات سال‌های گذشته استفاده کردیم و به هیچ وجه امکان تخلف و تقلب وجود ندارد. در دور قبل هم سؤالات و شکایاتی بود و در قوه قضائیه به آن رسیدگی شد و بیش از 90 درصد آنها تبرئه شدند و مشکلی در فرآیند نبوده است.

 

وزیر کشور در ادامه سخنان خود راجع به مسئلۀ مشارکت مردم ابراز کرد: کانون‌های مشارکت‌زای ما با کُندی و عدم فعالیت مواجه هستند؛ دانش‌آموزان و آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها از نظر مشارکت و فعالیت‌های سیاسی تعطیل است و مساجد که محل برگزاری اجتماعات بوده‌اند در حد نماز و اندک فعال هستند و این کانون‌های مشارکت‌زا فعالیت ندارند، هم‌چنین اکثر نامزدها در شهرستان‌ها و استان‌ها هنوز ستادی ندارند و علی‌القاعده وقتی ستاد ندارند، فعالیتی هم ندارند و ما برای برگزاری میتینگ‌ها امکان استفاده از 30 درصد از فضا را داده‌ایم و تا امروز حتی یک میتینگ برگزار نشده است. وضعیت مانند آنچه در این زمان در سال‌های قبل رخ می‌داده است، نیست و همه دستگاه‌ها، مردم و کانون‌های سیاسی و اجتماعی که توان تأثیرگذاری دارند، پای‌کار بیایند. با شروع تبلیغات انتخابات شوراهای شهر و روستا امیدواریم این تبلیغات در افزایش مشارکت و گرمی بازار تبلیغات مؤثر باشد.

 

رحمانی فضلی در پایان گفت: برخی اعضا درباره مناظره‌ها و برنامه‌های تبلیغاتی کاندیداها نیز پیشنهاداتی داشتند که ما فردا جلسه کمیسیون تبلیغات را برگزار خواهیم کرد. ظرفیت‌ها و امکانات برای برگزاری انتخابات خوب مهیاست تا شاهد حضور پرشور مردم و شرایط امن، سالم و قانونی برای انتخابات باشیم./ تسنیم

 

ارسال نظر
آخرین اخبار