قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات

جلیلی: جلوی تبعیض و رانت خواری را هم در دولت باید گرفت هم بخش خصوصی

جلیلی: جلوی تبعیض و رانت خواری را هم در دولت باید گرفت هم بخش خصوصی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: نباید با هم تعارف داشته باشیم؛ با تبعیض و رانت‌خواری هم در دولت باید برخورد کرد هم باید در بخش خصوصی و اتاق بازرگانی جلوی این کار را گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۰ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 09
کد خبر: ۹۱۱۳۸

به گزارش راهبرد معاصر سعید جلیلی، نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری، عصر امروز (چهارشنبه ۱۹ خرداد) در جمع فعالان بخش تعاون، اظهاراتی را مطرح کرد که محورهای مهم آن را در ادامه می‌خوانید:

 

- جمله‌ای از بنده نقل شد مبنی بر اینکه بدون مردم هیچ کاری پیش نمی‌رود. این جمله حقیقتا باور ماست و شعار نیست.

- امروز دو‌ شکل می‌شود برای اداره کشور برنامه ریزی کرد؛ یک اینکه کشور را اداره کنیم و اگر مشکلی بود، برطرف کنیم. 

- در هشت سال گذشته سعی کردیم مدل این جلسات را زیاد داشته باشیم. جمع‌بندی بنده و دوستان این است که فکر می‌کنیم امکانات کشور به‌گونه‌ای است که اگر یک اراده و باور جدی و برنامه داشته باشیم، کشور باید و می‌تواند جهش پیدا کند.

- شاید بگویند این یک ادعاست، بله این ادعای ماست، اما قابل دفاع است. با هرکسی که در این موضوع تردید دارد، حاضر به مناظره هستم.

- سوال این است؛ چگونه می‌شود کشور را جهش داد؟ آیا با همین ساختار می‌شود جهش ایجاد کرد؟ اگر می‌خواهید جهش ایجاد کنید، حتماً باید تمام ظرفیت‌های مردم را به کار بگیرید.

- یکی از بسترهای جهش، تعاونی‌ها هستند. با تعاونی و اتحادیه‌ها جلسات زیادی داشته‌ایم و به ۱۶ مسئله مشترک رسیده‌ایم.  اگر شما می‌خواید جهش ایجاد کنید باید این ۱۶ مانع را بردارید.

- اقتصاد کشور را در محیطی سیال و لرزان نمی‌شود اداره کرد. لازمه‌اش این است که کشور را معطل خارج نکنیم.

- اتفاقاً ما نیاز به یک تعامل گسترده و سازنده با جهان داریم.

- نباید با هم تعارف داشته باشیم؛ با تبعیض و رانت‌خواری هم در دولت باید برخورد کرد هم باید در بخش خصوصی و اتاق بازرگانی جلوی این کار را گرفت. /فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار