پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

اظهارات وزیر خارجه آمریکا درباره روابط با روسیه

اظهارات وزیر خارجه آمریکا درباره روابط با روسیه وزیر خارجه آمریکا با تبریک روز پیروزی به دولت و مردم روسیه مدعی شد که واشنگتن به دنبال روابط سازنده و پایدار با مسکو است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۲ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 12
کد خبر: ۹۱۳۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا امروز شنبه «روز پیروزی» را به دولت و مردم روسیه تبریک گفت و مدعی شد که واشنگتن به دنبال روابط سازنده، باثبات‌تر و قابل پیش‌بینی با دولت مسکو است.

 

بلینکن در بیانیه‌ای اعلام کرد، از طرف دولت ایالات متحده آمریکا، من روز پیروزی را به شهروندان روس تبریک می‌گویم. و از این فرصت استفاده می‌کنم تا تاکید کنم که آرزوی آمریکا داشتن روابط سازنده با فدراسیون روسیه و ارتقای سطح منافع و همچنین یک رابطه قابل پیش‌بینی است. ما به حمایتمان از مردم روسیه با احترام به حاکمیت روسیه و همکاری با جامعه جهانی و همکاری صلح آمیز در مورد مسائل مورد نگرانی جهانی متعهد هستیم.

 

وی روز ۱۲ ژوئن ۱۹۹۲ را که به خاطر اعلامیه حاکمیت فدراسیون روسیه به روز پیروزی معروف است گام مهمی در برآورده سازی آرزوهای مردم روسیه در جهت یک جامعه آزاد با انتخابات منصفانه خواند.

 

اظهارات وزیر خارجه آمریکا در حالی مطرح می‌شود که رهبران روسیه و آمریکا قرار است چهار روز دیگر از شهر ژنو در سوئیس با یکدیگر دیدار و رایزنی کنند. با این حال تحلیلگران معتقدند که بعید است دو طرف در این دیدار توافقهای اساسی در مورد مسائل گوناگون داشته باشند.

 

یک مقام آمریکایی در این زمینه می‌گوید، در حالیکه سران دو کشور به احتمال زیاد درباره اختلافات کنونی و زمینه های همکاری ممکن گفت‌وگو می کنند، در این نشست نباید انتظار توافق اساسی داشت.

 

این مقام آمریکایی گفت: ما هیچ توهمی در مورد گسترش همکاری بین دو کشور نداریم و ما این [نشست] را به عنوان ابزاری مهم برای مدیریت روابط دشوار پایدار می‌دانیم.

 

روابط واشنگتن و مسکو طی سالهای گذشته بر مسائلی از جمله ادعای مداخله روسیه در انتخابات آمریکا، تحریمهای واشنگتن علیه روسیه، مساله اوکراین، حملات سایبری و پرونده «الکسی ناوالنی» فعال سیاسی مخالف ولادیمیر پوتین شدیدا تیره و تار شده است.

 

ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه اخیرا در مصاحبه با شبکه سی ان ان گفته روابط میان این کشور با آمریکا به نازل‌ترین سطح طی سال‌های اخیر رسیده است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار