محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

متکی: ۵ نامزد جریان انقلاب به انسجام برسند

متکی: ۵ نامزد جریان انقلاب به انسجام برسند منوچهر متکی سخنگوی شورای وحدت اصولگرایان گفت: تجربه‌ انتخابات‌ سال ۹۲ که جریان انقلاب در پی تعدد کاندیداها نتیجه را به رقیب خود واگذار کرد، ایجاب می‌کند که ۵ نامزد جریان انقلاب پیش از انتخابات به اتفاق نظر و انسجام برسند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۶ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 14
کد خبر: ۹۱۵۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ منوچهر متکی سخنگوی شورای وحدت اصولگرایان با اشاره به لزوم انسجام کاندیدای جریان انقلاب در انتخابات ریاست‌جمهوری پیش رو گفت: به عنوان برادر کوچکی که در سالیان طولانی در تصمیم‌گیری‌های مهم کشور در کنار کاندیداهای عزیز جریان انقلاب حضور داشته و رویدادهای مختلف و فراز و نشیب‌های فراوانی را تجربه کرده‌ام، یادآوری این مسئله را لازم می‌دانم که امروز و پس از مجاهده نفس‌گیر عزیزان در ارائه طرح‌ها و برنامه‌های خود، در نقطه حساسی قرار داریم.

 

وی افزود: آرایش فعلی کاندیداهای جریان انقلاب این را به جامعه القا می‌کند که نیروهای ارزشی و انقلابی در یک کثرت غیرقابل دفاع قرار دارند که در چنین شرایطی ممکن است نتیجه مطلوب رقم نخورد. این در حالی است که تجربه‌ انتخابات‌ سال 92 که جریان انقلاب در پی تعدد کاندیداها نتیجه را به رقیب خود واگذار کرد، ایجاب می‌کند که 5 نامزد جریان انقلاب پیش از انتخابات به اتفاق نظر و انسجام برسند.

 

متکی خاطرنشان کرد: علما، نمایندگان و نخبگان استان فارس و برخی دیگر از استان‌های کشور روز گذشته طی بیانیه‌هایی جداگانه از کاندیداهای جریان انقلاب این درخواست را مطرح کردند که در قالب نشستی مشترک نسبت به بازنگری در شرایط موجود اقدام کنند.

 

سخنگوی شورای وحدت اصولگرایان با بیان اینکه آرایش فعلی کاندیدا‌های جریان انقلاب، ریسک ایجاد نگرانی در نتیجه انتخابات را بالا خواهد برد، گفت: اگر قرار باشد شرایط فعلی کشورداری 8 سال دیگر تمدید شود، مشخص نیست که باید منتظر بروز چه اتفاقاتی در آینده باشیم. بر این اساس از کاندیداهای محترم جریان انقلاب درخواست می‌کنم که ظرف همین امروز نشستی با یکدیگر داشته باشند و دغدغه مردم و مخاطبان را مورد مداقه قرار دهند، چرا که بنده مطمئن هستم بدون شک در نتیجه برگزاری چنین نشستی، تدبیر جمعی مناسبی اتخاذ خواهد شد که شانس پیروزی جریان انقلاب را بالا می‌برد./ تسنیم

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار