وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم موشک بالستیک قاسم بصیر چه ویژگی هایی دارد؟ واکنش صدا و سیما به بیانیه جبهه اصلاحات: هیچ‌گاه تریبون انعکاس تفرقه ایرانیان نخواهیم شد خانواده‌ها شهریه اجباری مدارس دولتی عادی را به کمیسیون اصل ۹۰ گزارش دهند

ربیعی: آیت الله رئیسی نقشی در فیلترینگ تلگرام نداشت

سخنگوی دولت گفت: متاسفانه در مورد فیلترینگ تلگرام دقت لازم صورت نگرفته و در زمان ریاست جناب آقای رئیسی نبوده است. به محض اطلاع از این عدم دقت، در نامه‌ای اصلاحیه لازم به گیرندگان ارسال شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۷ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 14
کد خبر: ۹۱۶۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  علی ربیعی سخنگوی دولت در گفت گو با خبرنگار حوزه دولت در مورد ابلاغ یک دستورالعمل به استانداران و اعضای دولت که در آن به اشتباه بحث فیلترینگ به آیت الله رئیسی منتسب شده، گفت: متاسفانه روندهای تبلیغاتی در انتخابات ریاست جمهوری به نحوی سامان گرفته است که اغلب نامزدهای محترم برای اثبات خود، حمله و نفی دولت را در پیش گرفته اند، به نحوی که تمام عملکرد ۸ ساله دولت را منفی انگاری می نمایند.

 

وی ادامه دارد: از سویی سازمان صدا و سیما نیز فرصت مناسب را برای پاسخگویی به اتهامات و تخریبهای مطرح شده علیه دولت فراهم نساخت. بنابراین شورای اطلاع رسانی دولت ناچار شد تا مجموعه مواردی را که علیه دولت در رقابتهای انتخاباتی و مناظره ها مطرح شد، در یک مجموعه قطور، جمع آوری کرده و برای بهره برداری دستگاه ها ارسال نماید.

 

سخنگوی دولت گفت: اما در مورد موضوع سوال شما، متاسفانه در مورد فیلترینگ تلگرام دقت لازم صورت نگرفته و در زمان ریاست جناب آقای رئیسی نبوده است. به محض اطلاع از این عدم دقت، در نامه ای اصلاحیه لازم به گیرندگان ارسال شد.

 

وی تصریح کرد: لازم می دانم تاکید کنم تنها دستورِ کار دولت در زمینه انتخابات؛ صرفا حفظ امنیت، برگزاری سالم انتخابات و حفظ سلامت در شرایط کرونا و دعوت از مردم برای مشارکت بیشتر می باشد.

 

ربیعی تاکید کرد: بنای ما این است که هیچ گونه مواجهه تبلیغی و سلبی علیه هیچ کاندیدایی صورت نگیرد و صرفا به اتهامات وارده به دولت پاسخ داده شود. ضمنا از نظر شخصی نیز به دور از اخلاق و انصاف می دانم که از امکانات دولت در جهت تبلیغ یا تخریب و بی احترامی علیه کسی استفاده شود./فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار