وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم موشک بالستیک قاسم بصیر چه ویژگی هایی دارد؟ واکنش صدا و سیما به بیانیه جبهه اصلاحات: هیچ‌گاه تریبون انعکاس تفرقه ایرانیان نخواهیم شد خانواده‌ها شهریه اجباری مدارس دولتی عادی را به کمیسیون اصل ۹۰ گزارش دهند

صدور دستور تخریب آیت الله رئیسی توسط دولتی‌ها+ سند

سخنگوی دولت روحانی در نامه ای رسمی به استانداران کشور دستور انتقاد از سید ابراهیم رئیسی را صادر کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۲ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 14
کد خبر: ۹۱۶۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی ربیعی، دستیار ارتباطات اجتماعی و سخنگوی دولت در برنامه‌ای با عنوان «تبیینی از مهمترین مسائل مطرح شده در خصوص عملکرد دولت‌‌های یازدهم و دوازدهم» خطاب به اعضای هیات دولت و استانداران خواستار انتقاد به مواضع آیت الله رئیسی شده است.

 

در پیگیری خبرنگار خبرگزاری فارس، نشان می‌دهد در صفحه ۲۹ این دستورالعمل آمده است که نسبت به مسائل مطروحه در مورد فضای مجازی با نسبت دادن مسائل غلطی به آیت الله رئیسی، خواستار انتقاد مقامات دولتی از رئیس قوه قضائیه شده‌اند.

 

در این برنامه که به امضای علی ربیعی رسیده، آمده است که « نگاهی بر عملکرد ابراهیم رئیسی در قوه قضائیه در حوزه فیلترینگ خالی از لطف نیست. عملکردی که در نتیجه آن فیلترینگ تشدید شده و مدام اخباری مبنی بر تلاش برای اعمال گسترده فیلترینگ منتشر می‌شد . فیلترینگ تلگرام در تاریخ دهم اردیبهشت سال ٩٧ در دوران حضور ابراهیم رئیسی در راس دستگاه قضا به دستور بیژن قاسم زاده بازپرس دادسرای کارکنان دولت صور ت گرفت.»

 

 

صدور دستور تخریب آیت الله رئیسی توسط دولتی‌ها+ سند

این دستور ربیعی در حالی است که رئیسی در تاریخ ۱۶ اسفند ۹۷ به ریاست دستگاه قضا منصوب شده است. یعنی تهیه کنندگان این برنامه یادشان رفته فیلتر تلگرام در دوران اقای آملی لاریجانی صورت گرفته و اتفاقا بازپرس بیژن قاسم زاده که در این متن نامش ذکر شده، در دوران آیت الله رییسی بازداشت و هم اکنون در حال طی محکومیت در زندان است.

 

پیگیری خبرگزاری فارس برای دریافت پاسخی به این اقدامات از سوی علی ربیعی سخنگوی دولت تا لحظه انتشار این خبر بی نتیجه بوده است./فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار