عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

حمایت سران ناتو از احیای برجام

سران کشورهای عضو ناتو با صدور بیانیه ای، از احیای توافق هسته ای سال ۲۰۱۵ با ایران موسوم به برجام حمایت کردند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۴ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 14
کد خبر: ۹۱۶۴۶

به گزارش راهبرد معاصر سران ۳۰ کشور عضو پیمان آتلانتیک شمالی امروز دوشنبه با صدور بیانیه‌ای مشترک از مذاکرات وین درباره احیای توافق هسته‌ای ایران حمایت کردند.

در این بیانیه که یک نسخه آن در تارنمای ناتو منتشر شده، آمده است: ما از مذاکرات مهم میان شرکت کنندگان برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) و به صورت جداگانه با ایالات متحده برای زمینه سازی بازگشت آمریکا و ایران به تعهدات برجامی حمایت می‌کنیم.

سران ناتو در بخشی از بیانیه مشترک خود در این خصوص مدعی شدند: ما متعهد می‌شویم که ایران هیچگاه به سلاح هسته‌ای دست پیدا نکند.

در ادامه ادعاهای ناتو در این بیانیه، همچنین از گفتگوهای کمیسیون مشترک برجام میان ایران و ۱+۴ حمایت شده و سران ناتو در جریان آن نسبت به بازگشت دوجانبه تهران و واشنگتن به تعهدات برجامی خود ابراز امیدواری کردند.

در متن این بیانیه آمده است: ما از هدف بازگرداندن منافع ناشی از برجام و حصول اطمینان از ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم. این موضوع بسیار حیاتی است که ایران فضا را برای این گفتگوها از طریق جلوگیری از ایجاد تنش باز نگه دارد. ما قویاً از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در نظارت‌های سفت و سخت خود و اقدامات راستی آزمایی آژانس در جهت کمک به حصول اطمینان از تعهدات ایران به معاهده منع گسترش تسلیحات هسته‌ای و تعهدات پادمانی در کنار سایر تعهدات (تهران) حمایت می‌کنیم.

ناتو در ادامه بیانیه خود آورده است: یک برجام ترمیم شده و به طور کامل اجرا شده همچنین می‌تواند زمینه را برای رفع بیشتر نگرانی‌های منطقه‌ای و امنیتی از جمله در حمایت از رژیم منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای فراهم سازد. /مهر

کلمات کلیدی: ناتو برجام
ارسال نظر
آخرین اخبار