قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

شریعتمداری: میزان مشارکت در انتخابات ۱۰۰ درصد است!

مدیرمسئول روزنامه کیهان با بیان اینکه به نظر من مشارکت در انتخابات پیش رو صد در صدی خواهد بود، گفت: برخی با حضور در پای صندوق‌های اخذ رای در انتخابات شرکت می‌کنند و برخی نیز با عدم حضور.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۰ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 15
کد خبر: ۹۱۶۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین شریعتمداری مدیر مسئول کیهان در پاسخ به این سوال که نظر او را درباره میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ چیست، اظهار داشت: به نظر من مشارکت در انتخابات پیش روی صد در صدی خواهد بود.

 

وی افزود: همه واجدان شرایط در انتخابات شرکت می‌کنند، برخی با حضور در پای صندوق ها، رای خود را به صندوق می‌ریزند و برخی دیگر با عدم حضور در پای صندوق‌ها رای می‌دهند.

 

شریعتمداری ادامه داد: بر اساس یک قاعده و فرمول شناخته شده که منطقی و علمی نیز هست، کسانی که در مراکز اخذ رای حضور پیدا نمی‌کنند و برگه رای خود را به صندوق‌ها نمی‌اندازند نیز بر خلاف تصور خود، هم در انتخابات شرکت کرده‌اند و هم رای داده‌اند و نکته درخور توجه آن که این افراد به نامزدی که قبولش ندارند رای داده اند؛ چرا که اگر رای خود را به صندوق می ریختند به حساب نامزد مورد علاقه شان و یا نامزدی که به خواسته آنها نزدیکتر بود نوشته می‌شد.


مدیرمسئول روزنامه کیهان با باین اینکه این عده به نفع نامزدی که مورد قبولشان نیست رای داده‌اند و نباید تصور کنند که از شرکت در انتخابات و رای دادن خودداری کرده‌اند، تصریح کرد: بسیار طبیعی است که شماری از هموطنان عزیزمان نسبت به برخی از مشکلات و یا بی توجهی به خواسته‌های مشروع و قانونی خود انتقاد جدی و به حقی داشته باشند، در این حالت بهترین و منطقی ترین اقدام آن است که با حضور خود در مراکز اخذ رای به نامزدی که احساس می‌کنند در پی رفع همان مشکلات است رای بدهند تا از این طریق به تغییر ریل دولت و حرکت قوه اجرائیه در مسیری که مطلوب خود آنهاست کمک کرده باشند، نه آن که با عدم حضور در پای صندوق های رای، تعیین سرنوشت قوه مجریه را به کسانی بسپارند که ممکن است با آنها اتفاق نظر نداشته باشند.

 

وی با توصیه به کسانی که احتمالا قصد حضور در پای صندوق‌های رای را ندارند توصیه کرد به فهرست جریاناتی که امروز توان تبلیغاتی خود را به میدان آورده‌اند تا مردم را از شرکت در انتخابات منصرف کنند، نگاهی بیندازند، گفت: آمریکا، انگلیس، فرانسه، صهیونیست‌ها و برخی از کشورهای مرتجع عرب، گروهک‌های تروریست، رسانه های وابسته به دشمنان ایران و ایرانیان که جنایات هولناکی علیه مردم کشورمان مرتکب شده اند در این فهرست جای دارند. آیا اصرار این طیف جنایتکار و خونریز در تشویق به عدم حضور نشانه و سند مستحکمی بر ضرورت حضور نیست ؟!فارس

ارسال نظر