مهاجرانی: دولت به دنبال اذیت کردن بخش خصوصی نیست پزشکیان: ایران هرگز در برابر دشمنان تسلیم نخواهد شد پزشکیان: ایران علاقمند به همکاری با چین در زمینه ابتکار استراتژیک «کمربند و راه» است سردار نائینی: بانک اطلاعاتی سپاه از رژیم صهیونیستی کامل است مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت

رهبر معظم انقلاب:روابط ایران و پاکستان باید بر خلاف میل دشمنان تقویت شود

نخست وزیر پاکستان و هیئت همراه عصر امروز با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظّم انقلاب اسلامی دیدار کردند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۵ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 22
کد خبر: ۹۱۷۹

به گزارش راهبرد معاصر ، حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (دوشنبه ۲ اردیبهشت) در دیدار عمران خان نخست‌وزیر پاکستان و هیئت همراه، ارتباط ملت‌های ایران و پاکستان را ارتباطی قلبی و عمیق برشمردند و تأکید کردند: روابط دو کشور برغم دشمنی‌ها باید هر چه بیشتر مستحکم و تقویت شود.

 

حضرت آیت الله خامنه‌ای در این دیدار با اشاره به ریشه‌های تاریخی ارتباطات دو ملت خاطرنشان کردند: اوج عزت و شکوه شبه قاره هند در دوران حکومت مسلمانان بر آن بوده است و بزرگ‌ترین ضربه استعمارگران انگلیسی به این منطقه مهم، نابود کردن تمدن برجسته اسلامی در آن بود.

 

رهبر انقلاب اسلامی با تجلیل از شخصیت‌های بزرگ پاکستانی همچون اقبال لاهوری و محمدعلی جناح، گفتند: روابط خوب، به نفع هر دو کشور است اما این روابط دشمنان جدی دارد که باید بر خلاف میل آنها، همکاری‌ها و ارتباطات در بخشهای مختلف تقویت شود.

 

ایشان، مسائل امنیتی در مرزهای دو کشور را مهم خواندند و افزودند: گروههای تروریستی که عامل ناامنی در مرزها هستند با پول و سلاح دشمنان تغذیه می‌شوند و یکی از اهداف حرکتهای ضدامنیتی در مرزهای ایران و پاکستان، آلوده کردن روابط دو کشور است.

 

رهبر انقلاب اسلامی همچنین با تشکر از کمکهای دولت پاکستان در قضیه سیل اخیر، آغاز سفر آقای عمران خان به کشورمان از مشهد و زیارت حرم مطهر حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا علیه‌السلام را نشانه‌ای خوب برشمردند و ابراز امیدواری کردند با عنایات آن حضرت، این سفر برای هر دو کشور مفید و سازنده باشد.

 

در این دیدار که آقای روحانی رئیس جمهوری نیز حضور داشت، آقای عمران خان نخست‌وزیر پاکستان، مذاکرات خود در تهران را خوب خواند و گفت: در این مذاکرات بسیاری از مسائل حل شد و وزرای پاکستانی نیز مذاکرات خوبی با همتایان ایرانی خود داشتند.
نخست‌وزیر پاکستان با اشاره به روابط تاریخی ایران و هند، گفت: مسلمانان ۶۰۰ سال بر هند حکومت کردند و تأثیر ایران بر آنها چنان بود که زبان رسمیِ حکومت هند، فارسی شد.


آقای عمران خان بزرگترین غارت ثروت هند را مربوط به دوره حضور انگلیس در این کشور خواند و افزود: انگلیسی‌ها همه ثروت هند را غارت کردند، نظام آموزشی آن را نابود و هند را به عنوان مستعمره جواهرنشان نامگذاری کردند.

 

نخست‌وزیر پاکستان با بیان اینکه برخی نمی‌خواهند روابط تهران و اسلام آباد به یکدیگر نزدیک شود اما می‌توانیم بر مشکلات فائق آییم، خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم روابط دو کشور مستحکم‌تر از قبل شود و با دولت جمهوری اسلامی ایران در تماس مستمر خواهیم بود.

ارسال نظر