جانشین فرمانده انتظامی: وجود اتباع خارجی غیر مجاز بسیار خطرناک است و جرم محسوب می‌شود مقام‌های بهداشتی: میزان ابتلا به سل پس از همه‌گیری کووید به شکل نگران‌کننده‌ای افزایش یافته است توقف سفر‌های دریایی؛ تردد مسافری به هرمز و قشم ممنوع شد پیش‌بینی وضعیت هوا طی چند روز آینده افزایش تلفات جاده‌ای در نوروز؛ ۳۳۴ فوتی و بیش از ۸۳۰۰ مجروح ساعت کاری ادارات و بانک‌ها از ۵ فروردین ۱۴۰۴ اعلام شد هواشناسی ایران ۵ فروردین؛ هشدار بارش‌های رگباری و کاهش دما در ۸ استان شرایط جدید رتبه‌بندی مدارس / برنامه ارتقای کیفیت مدارس بارش باران و رعد و برق در برخی استان‌ها/ وزش باد شدید در نیمه شرقی کشور تمدید محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمال تا ۱۶ فروردین کدام استان‌ها بیش‌ترین مسافران نوروزی را دارند؟ دستگیری ۲۲ نفر از عوامل اصلی نفرت‌پراکنی و فتنه قومی در آذربایجان‌غربی بارش برف و ترافیک سنگین در جاده‌های شمالی کشور/ ترافیک سنگین ورودی و خروجی خراسان رضوی، فارس، اصفهان و تهران سرمای شدید در راه است  / هشدار هواشناسی خورشیدگرفتگی در راه است

ممنوعیت ورود خودرو‌های غیربومی به مازندران

سرپرست پلیس راه مازندران از تدوام طرح ممنوعیت ورود خودرو‌های غیربومی به این استان طبق تصمیم ستاد مقابله با کرونا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۹ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 17
کد خبر: ۹۲۰۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ هادی عبادی سرپرست پلیس راه مازندران گفت: طبق مصوبه ستاد مقابله با کرونای استان، به مالکان خودرو‌هایی که دارای مجوز رسمی از فرمانداری مبدا حرکت باشند، اجازه ورود به مازندران داده می‌شود.

 

وی گفت که ماموران پلیس در مبادی اصلی ورودی استان در محور‌های هراز، کندوان، سوادکوه، کیاسر و گلوگاه و در مجموع در ۵۷ نقطه مستقر هستند و اجازه ورود به خودرو‌های غیربومی را به هیچ وجه نمی‌دهند.


سرپرست پلیس راه مازندران افزود: گشت‌های کنترل پلیس راه استان در محدوده تونل کندوان محور چالوس، محدوده پلور در محور هراز، ورودی شهر پل سفیدسوادکوه، سه راهی تلمادره محور ساری - سمنان و ورودی گیلان به مازندران در رامسر مستقر هستند و به خودرو‌های غیربومی فاقد مجوز لازم به هیچ عنوان اجازه ورود به استان را نخواهند داد.

 

سرهنگ عبادی همچنین از جریمه ۲۴۷ دستگاه غیربومی در شبانه روز گذشته به خاطر ورود غیرمجاز به استان خبر داد و اظهار داشت: همچنین در این مدت ۱۸۰ دستگاه خودرو نیز که فاقد مجوز لازم برای ورود به مازندران بودند، به شهر‌های مبدا بازگشت داده شدند.

 

وی گفت که از ابتدای امسال تاکنون نیز ۳۳ هزار و ۵۱۸ دستگاه خودرو به علت ورود غیرمجاز به مازندران جریمه و ۱۱ هزار و ۶۱۶ دستگاه نیز به علت نداشتن مجوز لازم برای ورود به این استان، به شهر‌های مبدا بازگشت داده شدند.

 

سرهنگ عبادی وضعیت تردد خودروی در جاده‌های ارتباطی مازندران در زمان حاضر را عادی و روان و شرایط جوی در این استان را نیز صاف تا نیمه ابری توصیف کرد و گفت که با توجه به اینکه از ابتدای سال جاری، اجرای محدودیت یک طرفه بودن جاده‌ها از مازندران به سمت استان البرز در جاده چالوس و همچنین در جاده هراز به سمت تهران اجرا نمی‌شود.

 

وی افزود: مرکز کنترل ترافیک پلیس راه مازندران با شماره ۲۱۸۲۴۴۳۴ و ۲۱۸۲۴۴۲۰ با پیش شماره ۰۱۱ به طور شبانه روز آماده پاسخگویی در خصوص وضعیت راه‌های استان است.

 

مازندران ۱۰ هزار و ۷۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد که سه محور چالوس، هراز، سوادکوه را به پایتخت و جاده کیاسر مازندران را به سمنان متصل می‌کند.

 

بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل، هم‌اکنون ۲۴۸ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این تعداد ۱۳۶ بیمار با علایم حاد تنفسی دربخش مراقبت‌های ویزه تحت درمان هستند./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار