بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند

ممنوعیت ورود خودرو‌های غیربومی به مازندران

سرپرست پلیس راه مازندران از تدوام طرح ممنوعیت ورود خودرو‌های غیربومی به این استان طبق تصمیم ستاد مقابله با کرونا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۹ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 17
کد خبر: ۹۲۰۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ هادی عبادی سرپرست پلیس راه مازندران گفت: طبق مصوبه ستاد مقابله با کرونای استان، به مالکان خودرو‌هایی که دارای مجوز رسمی از فرمانداری مبدا حرکت باشند، اجازه ورود به مازندران داده می‌شود.

 

وی گفت که ماموران پلیس در مبادی اصلی ورودی استان در محور‌های هراز، کندوان، سوادکوه، کیاسر و گلوگاه و در مجموع در ۵۷ نقطه مستقر هستند و اجازه ورود به خودرو‌های غیربومی را به هیچ وجه نمی‌دهند.


سرپرست پلیس راه مازندران افزود: گشت‌های کنترل پلیس راه استان در محدوده تونل کندوان محور چالوس، محدوده پلور در محور هراز، ورودی شهر پل سفیدسوادکوه، سه راهی تلمادره محور ساری - سمنان و ورودی گیلان به مازندران در رامسر مستقر هستند و به خودرو‌های غیربومی فاقد مجوز لازم به هیچ عنوان اجازه ورود به استان را نخواهند داد.

 

سرهنگ عبادی همچنین از جریمه ۲۴۷ دستگاه غیربومی در شبانه روز گذشته به خاطر ورود غیرمجاز به استان خبر داد و اظهار داشت: همچنین در این مدت ۱۸۰ دستگاه خودرو نیز که فاقد مجوز لازم برای ورود به مازندران بودند، به شهر‌های مبدا بازگشت داده شدند.

 

وی گفت که از ابتدای امسال تاکنون نیز ۳۳ هزار و ۵۱۸ دستگاه خودرو به علت ورود غیرمجاز به مازندران جریمه و ۱۱ هزار و ۶۱۶ دستگاه نیز به علت نداشتن مجوز لازم برای ورود به این استان، به شهر‌های مبدا بازگشت داده شدند.

 

سرهنگ عبادی وضعیت تردد خودروی در جاده‌های ارتباطی مازندران در زمان حاضر را عادی و روان و شرایط جوی در این استان را نیز صاف تا نیمه ابری توصیف کرد و گفت که با توجه به اینکه از ابتدای سال جاری، اجرای محدودیت یک طرفه بودن جاده‌ها از مازندران به سمت استان البرز در جاده چالوس و همچنین در جاده هراز به سمت تهران اجرا نمی‌شود.

 

وی افزود: مرکز کنترل ترافیک پلیس راه مازندران با شماره ۲۱۸۲۴۴۳۴ و ۲۱۸۲۴۴۲۰ با پیش شماره ۰۱۱ به طور شبانه روز آماده پاسخگویی در خصوص وضعیت راه‌های استان است.

 

مازندران ۱۰ هزار و ۷۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد که سه محور چالوس، هراز، سوادکوه را به پایتخت و جاده کیاسر مازندران را به سمنان متصل می‌کند.

 

بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل، هم‌اکنون ۲۴۸ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این تعداد ۱۳۶ بیمار با علایم حاد تنفسی دربخش مراقبت‌های ویزه تحت درمان هستند./ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار