رسانه اسرائیلی: طرح اردوغان را در سوریه خنثی کردیم رسانه عبری: موساد وارد فاز عملیات ترور در یمن شده است پزشکیان در گفت‌و‌گو با ولیعهد عربستان: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم اخراج چندین عضو از شورای امنیت ملی دولت ترامپ جنگنده‌های اسرائیلی ریف دمشق را بمباران کردند موضع گیری مسکو درباره تهدیدات ترامپ علیه تاسیسات هسته‌ای ایران پزشکیان در گفتگو با مهدی المشاط: انسجام، مانع ظلم دشمنان به مسلمانان خواهد شد شنیده شدن صدای انفجار قوی در دمشق ۲۴ شهید در حمله اسرائیل به مدرسه‌ای در شرق غزه بررسی آخرین همکاری‌های دو جانبه ایران و روسیه در دیدار تخت روانچی و رودنکو آغاز اخراج پناهجویان افغان فاقد مدارک قانونی از پاکستان ادعای یک خبرنگار آمریکایی درباره زمان آغاز مذاکرات ایران و آمریکا بیانیه حزب الله علیه حملات وحشیانه آمریکا و اسرائیل ترامپ پس از اعمال تعرفه علیه دیگر کشور‌ها: عمل تمام شد؛ بیمار در حال بهبود است موافقت حماس با پیشنهاد جدید آتش‌بس در غزه

شرمن: بعید است دولت ایران با ترامپ مذاکره کند

نماینده دولت سابق آمریکا در مذاکرات هسته‌ای با ایران تحریم را در تغییر رفتار ایران بی‌اثر خواند و گفت بعید است ایران با دولت کنونی آمریکا گفت‌وگو کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۵ - ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 23
کد خبر: ۹۲۱۰
به گزارش راهبرد معاصر ، «وندی شرمن» نماینده ارشد دولت سابق آمریکا در مذاکرات هسته‌ای با ایران روز دوشنبه به بی‌نتیجه بودن تحریم‌ها در مقابله با برنامه هسته‌ای ایران اذعان کرد و گفت بعید است جمهوری اسلامی با دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا وارد مذاکره شود.

وی در پاسخ به توییتی درباره شکست دولت آمریکا در تحقق اهداف خود از تحریم ایران، نوشته است: «زمانی که اوایل دهه نخست ۲۰۰۰ اروپا شروع به مذاکره با ایران کرد، ایران ۱۶۴ سانتریفیوژ داشت. بعد از آنکه تحریم‌های تنبیهی اعمال و اجرا شد و اقتصاد آن‌ها را در هم فشرد، تعداد سانتریفیوژهای ایران تا سال ۲۰۱۳ به ۱۹۰۰۰ دستگاه رسید.»

شرمن سپس نوشته است که تحریم می‌تواند بر تلاش برای وادار کردن ایران به مذاکره متمرکز باشد، اما «بعید است که ایران با دونالد ترامپ مذاکره کند. آنچه احتمالش بیشتر است، این است که ایران تا انتخابات ۲۰۲۰ منتظر بماند.»

این مقام دولت سابق آمریکا این اظهارات را پس از آن بیان کرد که دولت آمریکا روز دوشنبه اعلام کرد معافیت‌های صادر شده برای واردات نفت از ایران را برای هیچ کشوری تمدید نمی‌کند و از ۱۰ روز کشورهایی که از ایران نفت وارد کنند، مورد تحریم قرار می‌گیرند.

پیش از این، «راب مالی» دستیار رئیس‌جمهور سابق آمریکا و هماهنگ‌کننده سابق کاخ سفید در امور غرب آسیا و شمال آفریقا در مورد سیاست «فشار حداکثری» دولت کنونی آمریکا علیه ایران نوشته بود: «سیاست تحریم قرار بود یا ایران را پای میز مذاکره بیاورد یا رژیم این کشور را از پای درآورد. اما نتوانست. ظاهرا پاسخ دولت ترامپ، اصرار به این سیاست شکست‌خورده است. با این کار ریسک تشدید تنش با ایران یا خروج ایران از توافق هسته‌ای، افزایش می‌یابد.»
 
فارس
ارسال نظر