وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

تغییر مستمری مددجویان بهزیستی خرداد ۱۴۰۰ صحت دارد؟

تغییر مستمری مددجویان بهزیستی خرداد ۱۴۰۰ صحت دارد؟ معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی درباره واریز ناقص مستمری مددجویان این سازمان در خرداد ماه توضیح داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 18
کد خبر: ۹۲۱۰۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
به گزارش راهبرد معاصر، محمد عباسی معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان بهزیستی کشور با اشاره به پخش خبری نادرست در فضای مجازی مبنی بر اینکه مستمری مددجویان بهزیستی به صورت ناقص و ۵۰ درصد به دلیل عدم تخصیص کامل بودجه از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور پرداخت شده است، گفت: مستمری خردادماه مددجویان سازمان بهزیستی مطابق مصوبه سال جاری همچون اردیبهشت ماه پرداخت شده، ولی بدلیل آنکه محل تأمین اعتبار این مستمری از دو بخش جداگانه یعنی محل اعتبارات سازمان بهزیستی و دیگری از محل اعتبارات کاهش فقر است، به صورت جداگانه به بانک عامل ارسال شده و بانک نیز این مبلغ را در ۲ مرحله به فاصله حداکثر ۲۴ ساعت به حساب مددجویان واریز خواهد کرد.

وی افزود: از سال ۱۳۹۸ تاکنون بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته مستمری بیش از یک میلیون نفر مددجوی سازمان بهزیستی به صورت متمرکز و در ابتدای هر ماه به حساب آن‌ها واریز می‌شود.

وحیدقبادی دانا رئیس سازمان بهزیستی کشور روز ۵ خرداد با اشاره به اینکه برای نخستین بار، ماده ۷۹ قانون برنامه ششم توسعه (برقراری مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد حضرت امام (ره) به میزان ۲۰ درصد حداقل دستمزد کارگران) محقق شد، اظهار کرد: با تحقق این ماده مغفول مانده قانون، از اردیبهشت ماه سال جاری مستمری مددجویان تحت حمایت بهزیستی بر اساس بُعد خانوار از ۳، ۵۰۰، ۰۰۰ ریال تا ۱۱، ۰۰۰، ۰۰۰ ریال پرداخت می‌شود.

قبادی دانا با اشاره به ماده ۷۹ قانون برنامه ششم و بیان این مطلب که برابر این ماده متوسط مستمری مددجویان باید ۲۰ درصد حداقل دستمزد باشد، گفت: هرچند طی سال‌های گذشته مستمری مددجویان افزایش‌هایی داشته است، ولی میزان مستمری هیچ گاه معادل ۲۰ درصد حداقل دستمزد نبوده است.

وی افزود: در بودجه سال ۱۴۰۰ این امر در راستای سیاست‌های نظام با هدف کاهش فقر مطلق و کمک به بهبود وضعیت معیشتی جامعه هدف نهاد‌های حمایتی، انجام شد./تسنیم
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
Y
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۸
0
0
حقوق یک معلول تک نفره باید طبق پرداخت اخرین پرداخت حقوق مستمری تامین اجتماعی صورت گیرد.
یک معلول عملا مشکلات عدیده ای دارد....
وبایدابرومندزندگی کند.....
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار