یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است پاپ «لئو چهاردهم» به درخواست اسقف‌های بیت المقدس برای صلح در غزه پیوست آمریکا تحریم‌های مرتبط با کره شمالی اعمال کرد رایزنی گروسی با وزیر انرژی آمریکا درباره ایران نتانیاهو: با اداره غزه توسط آمریکا موافقم رایزنی وزرای خارجه آمریکا و تروئیکای اروپایی درباره ایران ترامپ تعرفه ۵۰ درصدی علیه هند وضع کرد رایزنی تهران-باکو درباره رویداد‌های منطقه‌ای و بین‌المللی کمالوندی: بازرسان آژانس بر تعویض سوخت نیروگاه اتمی بوشهر نظارت می‌کنند علی‌اف: قانون اساسی ارمنستان توافق با ایروان را معطل کرده است فرماندار تگزاس: چین، روسیه، کره شمالی و ایران حق خرید زمین در این ایالت را ندارند رسانه عبری: ترکیه پهلو گرفتن کشتی‌های اسرائیلی در بنادر خود را ممنوع کرد رئیس‌جمهور کره جنوبی: کره شمالی می‌تواند سالانه ۱۰ تا ۲۰ کلاهک هسته‌ای تولید کند

تأکید ظریف بر رفع تحریم‌های آمریکا در دیدار با بورل

وزیر امور خارجه در دیدار مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بر لزوم رفع تحریم‌های آمریکا و عدم امکان مذاکره مجدد درباره برجام تأکید و ابراز امیدواری کرد که مذاکرات وین نتیجه بخش باشد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۴ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 18
کد خبر: ۹۲۱۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان با بورل نماینده عالی اتحادیه اروپا در امور سیاست خارجی و امنیتی دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

وزیر امور خارجه روز گذشته به منظور شرکت در اجلاس مجمع دیپلماسی آنتالیا، به ترکیه رفت.

 

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران صبح امروز (جمعه) در حاشیه نشست مجمع دیپلماسی آنتالیا، با «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دیدار و به تبادل نظر پرداخت.

 

در این دیدار ظریف ضمن مرور آخرین وضعیت مذاکرات جمهوری اسلامی ایران در وین بر رویکرد جمهوری اسلامی ایران در خصوص لزوم رفع تحریم‌های آمریکا و عدم امکان مذاکره مجدد در مورد برجام تأکید کرد.

 

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به تجربه تلخ مردم ایران در مورد عهدشکنی آمریکا در زمان ترامپ، ابراز امیدواری کرد تا مذاکرات در حال انجام در وین، نتیجه بخش باشد.

 

ظریف در ادامه به تشریح وضعیت جاری در افغانستان پرداخت و وجود اختلاف در بین دولت و جریان‌های سیاسی دیگر را یکی از مشکلات جدی در برخورد با ناامن سازی افغانستان عنوان کرد.

 

جوزپ بورل نیز در این دیدار ضمن ابراز امیدواری نسبت به نتیجه بخش بودن مذاکرات وین، به مرور آخرین وضعیت خاورمیانه، افغانستان و آمریکای لاتین پرداخت.

 

 ظریف برای شرکت در نشست مجمع دیپلماسی آنتالیا دیروز (پنجشنبه) وارد آنتالیا شد و در بدو ورود اعلام کرد که امروز (جمعه)‌ با بورل دیدار خواهد کرد.

 

دور جدید مذاکرات وین به منظور احیای برجام از شنبه ۲۲ خرداد ماه در شهر وین از سر گرفته شد و کماکان در این شهر در جریان است.

 

قرار است نخستین نشست سه جانبه وزرای خارجه ایران، ترکیه و افغانستان هم روز یکشنبه در آنتالیا برگزار شود./فارس

ارسال نظر