قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات

جلیلی: همه باید به دولت منتخب کمک کنند

جلیلی: همه باید به دولت منتخب کمک کنند عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: هر دانشگاه می‌تواند یک دولت سایه یا دولت شاهد برای کمک به دولت باشد. دانشگاه‌های ما باید این را کار و دغدغه خود بدانند که چطور می‌توان به دولت کمک کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۱ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 21
کد خبر: ۹۲۵۵۳

به گزارش راهبرد معاصر،  سعید جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در مراسم بزرگداشت شهید چمران و روز بسیج اساتید در دانشگاه تهران گفت: در مناظرات انتخاباتی مفهومی تحت عنوان دولت سایه مطرح شد که یکی از مصادیقش بسیج اساتید است که می‌تواند با فعالیت خود سایه به سایه مسایل را دنبال کند.

 

وی افزود: اساتید و به خصوص بسیج اساتید می‌توانند اگر کار درستی در حال انجام است برای تسریع آن به دولت کمک کنند و اگر کار ناقصی دنبال می‌شود با رصد وقایع برای کمک به دولت وارد میدان شود.

 

جلیلی با اشاره به‌ آغاز به کار دولت منتخب طی روزهای آینده افزود: این فرصت امروز وجود دارد و باید 4 سال آینده با اقداماتی جهادی به جهشی جدی دست یافت.

 

نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی همراهی مردم را در به ثمر نشستن اقدامات دولت موثر خواند و گفت: تلاش همگانی از سوی مردم و دولت لازم‌ برای موفقیت دولت‌لازم است. این طور نیست که فکر کنیم با چند جلسه کار‌ تمام شده است؛ باید ببینیم‌ چه کاری می‌توانیم انجام دهیم که طی 4 سال آینده به موفقیت برسیم.

 

جلیلی با اشاره به اینکه دولت بدون کمک ملت و نخبگان نمی‌تواند این بار سنگین را به دوش کشد، تاکید کرد: زمانی دولت رقیب شما و زمانی رفیق شماست که در هر صورت باید کمک کنیم مشکلات حل شود.

 

وی خاطر نشان کرد: هر دانشگاه می‌تواند یک دولت سایه یا دولت شاهد برای کمک به دولت باشد. دانشگاه‌های ما باید این را کار و دغدغه خود بدانند که چطور می‌توان به دولت کمک کرد. اگر در زمینه‌ای کاری موفق و درست در حال شکل گیری است کمک کنند که‌ بهتر انجام شود و موانع را با کمک خود بردارد. ‌اگر نکاتی مغفول مانده با رصد هوشیارانه به تصحیح آن کمک کنند چراکه در 8 سال گذشته مشکلاتی بوده است که جبران آن تلاش جدی می‌خواهد./تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار