سه نفر از مجروحان حادثه تروریستی چابهار به شهادت رسیدند برگزاری جلسه هیئت دولت به ریاست پزشکیان گروه هکری حنظله: تلگرام با سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل همکاری می‌کند مرکز نظام ایمنی هسته‌ای: در حملات دشمن نشانه‌ای از «اورانیوم تهی شده» مشاهده نشده است ۳ سناریو برای ساماندهی نیرو‌های شرکتی/۸۰۰ هزار نفر ساماندهی می‌شوند / تغییر سهم آزمون کتبی و شفاهی در استخدامی‌ها شبکه اینترنشنال به طور کامل هک شد پیام خانواده شهید حاجی‌زاده به فرمانده جدید هوافضای سپاه طرح تشدید مجازات جاسوسی برای اسرائیل به مجلس ارجاع شد سفر رئیس جمهور به آستارا پزشکیان: هوای مردم را داشته باشیم آخرین خبرها از ساماندهی نیرو‌های شرکتی سرلشکر صفوی: تاکنون چندین هزار موشک و پهپاد تولید کرده‌ایم که جای آنها مطمئن است خاکسپاری ۲۶۳ شهید حمله اسرائیل به ایران در تهران ماجرای تیراندازی خونین در گشت امنیتی همدان قائم‌پناه: سفر‌های رئیس جمهور به‌زودی از سر گرفته خواهد شد

جلیلی: همه باید به دولت منتخب کمک کنند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: هر دانشگاه می‌تواند یک دولت سایه یا دولت شاهد برای کمک به دولت باشد. دانشگاه‌های ما باید این را کار و دغدغه خود بدانند که چطور می‌توان به دولت کمک کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۱ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 21
کد خبر: ۹۲۵۵۳

به گزارش راهبرد معاصر،  سعید جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در مراسم بزرگداشت شهید چمران و روز بسیج اساتید در دانشگاه تهران گفت: در مناظرات انتخاباتی مفهومی تحت عنوان دولت سایه مطرح شد که یکی از مصادیقش بسیج اساتید است که می‌تواند با فعالیت خود سایه به سایه مسایل را دنبال کند.

 

وی افزود: اساتید و به خصوص بسیج اساتید می‌توانند اگر کار درستی در حال انجام است برای تسریع آن به دولت کمک کنند و اگر کار ناقصی دنبال می‌شود با رصد وقایع برای کمک به دولت وارد میدان شود.

 

جلیلی با اشاره به‌ آغاز به کار دولت منتخب طی روزهای آینده افزود: این فرصت امروز وجود دارد و باید 4 سال آینده با اقداماتی جهادی به جهشی جدی دست یافت.

 

نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی همراهی مردم را در به ثمر نشستن اقدامات دولت موثر خواند و گفت: تلاش همگانی از سوی مردم و دولت لازم‌ برای موفقیت دولت‌لازم است. این طور نیست که فکر کنیم با چند جلسه کار‌ تمام شده است؛ باید ببینیم‌ چه کاری می‌توانیم انجام دهیم که طی 4 سال آینده به موفقیت برسیم.

 

جلیلی با اشاره به اینکه دولت بدون کمک ملت و نخبگان نمی‌تواند این بار سنگین را به دوش کشد، تاکید کرد: زمانی دولت رقیب شما و زمانی رفیق شماست که در هر صورت باید کمک کنیم مشکلات حل شود.

 

وی خاطر نشان کرد: هر دانشگاه می‌تواند یک دولت سایه یا دولت شاهد برای کمک به دولت باشد. دانشگاه‌های ما باید این را کار و دغدغه خود بدانند که چطور می‌توان به دولت کمک کرد. اگر در زمینه‌ای کاری موفق و درست در حال شکل گیری است کمک کنند که‌ بهتر انجام شود و موانع را با کمک خود بردارد. ‌اگر نکاتی مغفول مانده با رصد هوشیارانه به تصحیح آن کمک کنند چراکه در 8 سال گذشته مشکلاتی بوده است که جبران آن تلاش جدی می‌خواهد./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار