فاکس نیوز مدعی حمله پهپادی و موشکی ایران به کشتی آمریکایی شد برخورد شناور‌های دریایی هند و پاکستان در دریای عرب؛ دهلی نو کاردار اسلام‌آباد را احضار کرد سوئد در اقدامی خصمانه کارمند سفارت ایران را اخراج و سفیر تهران را احضار کرد خروج روزانه نیرو‌های آمریکایی از اقلیم کردستان عراق یحیی سریع: شرکت آرامکو و پایگاه هوایی خمیس مشیط سعودی را هدف قرار دادیم لفاظی‌های وزیر خزانه داری آمریکا درباره ایران یحیی سریع: حملات وحشیانه سعودی بی‌پاسخ نخواهد ماند نشست محرمانه فرماندهان نظامی آمریکا، اسرائیل و کشور‌های عربی در آلمان کمالوندی: ایران تسلیم فشار‌ها نمی‌شود؛ برنامه هسته‌ای ما صلح‌آمیز است دستیار پوتین: در صورت حمله، لهستان طی ۲ الی ۳ روز ناپدید می‌شود ادعای اسرائیل درباره پیوستن کویت به پیمان ابراهیم معاون نیروی هوایی ارتش: ۳ خلبان ایرانی اسیر هستند/ دولت قطر باید پاسخگو باشد عراقچی: در زمان مناسب تلفات واقعی آمریکا را افشا می‌کنیم استیضاح وزیر جنگ آمریکا کلید خورد عمان: بحران تنگه هرمز به زودی به پایان خواهد رسید ترامپ: جهان باید هزینه حضور آمریکا در تنگه هرمز را جبران کند!

تاثیر نتیجه انتخابات در ایران بر مذاکرات وین از نظر روسیه

تاثیر نتیجه انتخابات در ایران بر مذاکرات وین از نظر روسیه ضمیر کابلوف مقام وزارت خارجه روسیه نتیجه انتخابات ریاست جمهوری در ایران را مثبت ارزیابی و ابراز اطمینان کرد که نتیجه آن بر روند مذاکرات وین درباره برجام و دورنمای همکاری‌ها بین تهران و مسکو تأثیر مثبتی داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۵ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 21
کد خبر: ۹۲۵۶۶

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری «تاس»، ضمیر کابلوف مدیر اداره دوم آسیایی وزارت امور خارجه روسیه و نماینده ویژه "ولادیمیر پوتین" در امور افغانستان امروز (دوشنبه) اعلام کرد که مقامات مسکو نتیجه انتخابات ریاست جمهوری در ایران را مثبت ارزیابی کرده و امیدوارند که همکاری‌های دوجانبه بین فدراسیون روسیه و جمهوری اسلامی ایران ادامه پیدا کند.

 

این دیپلمات بلندپایه روس گفت: «واضح است که ما انتخابات ریاست جمهوری در ایران را قانونی دانسته و نتیجه آن را مثبت ارزیابی می‌کنیم و اطمینان داریم که همکاری‌های نزدیک ما با مقامات تهران همچنان ادامه پیدا کرده و به سمت توسعه بیشتر پیش خواهد رفت.»

 

کابلوف همچنین تأکید کرد که طرف روسی امیدوار است که نتیجه انتخابات ریاست جمهوری در ایران تأثیر مثبتی بر روند مذاکرات کمیسیون مشترک برجام در وین با هدف احیای کامل توافقنامه هسته‌ای (برنامه جامع اقدام مشترک) داشته باشد. وی گفت: «ما امیدواریم که تأثیر انتخابات بر مذاکرات وین درباره برجام تنها مثبت باشد و مسکو از این به بعد هم برخوردهای سایر شرکت کنندگان در توافقنامه هسته‌ای با ایران را مورد بررسی قرار خواهد داد.»/تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار