لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای تهران بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج

سفر به کدام شهرها ممنوع است؟

لغو ممنوعیت تردد برای انتخایات 1400 از شب گذشته به پایان رسید و متخلفان ممنوعیت تردد شهری و ممنوعیت سفر به برخی شهرها به دلیل جلوگیری از اوج‌گیری کرونا، جریمه می شوند.سفر به کدام شهرها ممنوع است؟
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۱ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 21
کد خبر: ۹۲۵۹۶

به گزارش راهبرد معاصر سفر به کدام شهرها ممنوع است؟ بعد از پایان یافتن انتخابات ریاست جمهوری 1400 محدودیت سه شبه تردد به پایان یافت. ممنوعیت تردد از امشب در شهر ها اعمال می شود و سفر به مناطق نارنجی و قرمز کرونایی ممنوع است و متخلفان تردد به شهر های قرمز 1 میلیون تومان و شهر های نارنجی 500 هزارتومان جریمه می شوند.

 

جزئیات اجرای دوباره محدودیت تردد شبانه 

سردار سید تیمور حسینی جانشین پلیس راهور ناجا، در خصوص آخرین وضعیت اجرای محدودیت های کرونایی اظهار داشت: طرح محدودیت تردد شبانه که در سه شب گذشته به دلیل اجرای انتخابات لغو شده بود از امشب اجرا شده و محدودیت تردد شبانه از ساعت ۲۲ تا ۳ صبح اجرا شده و متخلفان جریمه ۲۰۰ هزار تومانی خواهند شد.

وی در پاسخ به دیگر پرسش فارس در خصوص محدودیتهای سفرهای بین استانی اعلام کرد: بنا بر مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا سفر به شهرهای قرمز و نارنجی ممنوع است؛ بر همین اساس خروج خودروهای بومی و ورود خودروهای غیر بومی به این دسته از شهرها ممنوع بوده و جریمه یک میلیونی تردد به شهر قرمز و ۵۰۰ هزار تومانی سفر به شهر نارنجی اعمال خواهد شد.

جانشین پلیس راهور ناجا تصریح کرد: سفر به سه استان گلستان، گیلان و مازندران فارغ از رنگ بندی کرونایی ممنوع است.

وی گفت: ماموران گشتی پلیس راه و راهور ناجا و سیستم ها و دوربین‌های هوشمند جاده‌ای تخلفات رانندگان را اعمال قانون خواهند کرد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار