دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

ممنوعیت ورود به مازندران ادامه دارد

سرپرست پلیس راه مازندران درباره آخرین وضعیت سفر به استان توضیحاتی را ارائه داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۰۳ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 24
کد خبر: ۹۲۹۵۸

به گزارش راهبرد معاصر سرهنگ عبادی، سرپرست پلیس راه مازندران گفت: ورود خودروهای با پلاک غیربومی به مازندران همچنان ممنوع است و ماموران مستقر در مبادی ورودی از ادامه سفر این خودروها جلوگیری می‌کنند.

او افزود: پلیس در مبادی ورودی استان در محورهای هراز، کندوان، سوادکوه و محورهای شرقی و غربی استان به صورت ایست و بازرسی مستقر شده و اجازه تردد به خودروهای غیر بومی را به هیچ وجه نمی‌دهد.

سرهنگ عبادی گفت: تردد غیر مجاز در جاده‌های مازندران در شهرهای قرمز (در صورت وجود شهر قرمز) تا یک میلیون تومان و در شهرهای نارنجی نیز تا ۵۰۰ هزار تومان جریمه به همراه خواهد داشت.

سرپرست پلیس راه مازندران با بیان اینکه تردد خودروها امروز پنجشنبه ۳ تیر در محورهای هراز، سوادکوه و آزادراه تهران - شمال در هر دو مسیر رفت و برگشت عادی و سطح جاده‌ها نیز خشک است، گفت: آمد و شد خودروها در محور چالوس هم اکنون پرحجم است./برنا

 
ارسال نظر