قانع شدن نماینده مجلس از پاسخ وزیر نیرو-راهبرد معاصر
عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز

قانع شدن نماینده مجلس از پاسخ وزیر نیرو

وزیر نیرو گفت: از سال ۸۳ به صورت قانونی مسئولیت تولید برق هسته‌ای به شرکت مادر تخصصی تولید و توسعه سازمان انرژی اتمی ایران محول شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۱ - ۰۱ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 22
کد خبر: ۹۲۶۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ رضا اردکانیان وزیر نیرو صبح امروز (سه شنبه) برای پاسخ به سوال ملی آقای هادی بیگی نژاد نماینده ملایر و ۳ از نمایندگان دیگر در خصوص علت عدم پیش بینی نیاز کشور به برق هسته‌ای توسط وزارت نیرو در نشست علنی مجلس حضور یافت.

 

وزیر نیرو در این باره تصریح کرد: مسئولیت مکان یابی، طراحی، احداث، تامین سوخت اتمی و بهره برداری از این نیروگاه تولید برق هسته‌ای به عهده شرکت مادر تخصصی تولید و توسعه سازمان انرژی اتمی ایران است.

 

وی افزود: در این زمینه وزارت نیرو در جایابی بهینه، برآورد و تعیین ظرفیت متناسب با ساختار شبکه برق مسئولیت دارد و با سازمان انرژی اتمی همکاری می‌کند.

 

اردکانیان در خصوص برآورد تامین برق هسته‌ای در کشور گفت: طبق مصوبه شورای عالی انرژی کشور در مهر سال ۹۹، سهم انرژی هسته‌ای در سبد انرژی کشور تا سال ۱۴۲۰؛ هشت هزار و ۴۰۰ مگاوات است.

 

وی ادامه داد: فعلا هزار و پنجاه مگاوات در دست بهره برداری است و تا سال ۱۴۰۷؛ دو واحد هزار و پنجاه مگاواتی دیگر به ظرفیت فعلی اضافه می‌شود.

 

وزیر نیرو افزود: تا سال ۱۴۱۵؛ دو واحد دیگر در منطقه مکران و تا سال ۱۴۲۰ نیز در مناطق مناسب ۳ هزار مگاوات دیگر به این ظرفیت اضافه می‌شود./صدا و سیما

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده