عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است

فرانسه:وقت مذاکرات هسته‌ای با ایران رو به اتمام است

فرانسه:وقت مذاکرات هسته‌ای با ایران رو به اتمام است یک مقام دولت فرانسه با هشدار درخصوص اتمام زمان مذاکرات هسته‌ای ایران در وین گفت، در صورت عدم پیشرفت در مذاکرات، نیاز به اتخاذ تصمیمات دشوار است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۸ - ۰۲ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 23
کد خبر: ۹۲۸۸۴

به گزارش راهبرد معاصر یک مقام در وزارت تجارت و جاذبه‌های اقتصادی فرانسه روز چهارشنبه در خصوص مذاکرات وین اظهار نظر کرد.

به گزارش خبرگزاری انگلیسی «رویترز» «فرانک ریستر» از مقامات وزارت تجارت و اقتصاد فرانسه در پارلمان این کشور گفت که گفت‌وگوهای هسته‌ای ایران (در وین) باید به سرعت پایان یابد، زیرا زمان در حال اتمام است.

ریستر به پارلمان فرانسه گفت که در صورت عدم پیشرفت در مذاکرات، لازم است تصمیمات دشوار در روزها یا هفته‌های آینده اتخاذ شود.

«هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان نیز روز چهارشنبه به همراه «آنتونی بلینکن» همتای آمریکایی خود که به برلین سفر کرده، در نشست خبری گفت: «مذاکرات وین درباره توافق هسته‌ای ایران آسان نیست و بسیاری از نکات فنی هنوز باقی مانده است. ما انتظار داریم که با روی کار آمدن جو بایدن در آمریکا و برگزاری انتخابات [ریاست‌جمهوری] در ایران، بتوانیم به توافق هسته‌ای بازگردیم.»

«سرگئی ریابکوف» معاون وزیر امور خارجه روسیه نیز روز چهارشنبه گفت، احتمالاً دور نهایی مذاکرات احیای برجام در شهر وین برگزار خواهد شد.

ریابکوف گفت: «تقریباً وارد مرحله نهایی شده‌ایم. به‌ شکلی منطقی احساس خوش‌بینی دارم. این رویه چند ماه طول نخواهد کشید بلکه شاید چند هفته به طول انجامد.»

معاون وزیر امور خارجه روسیه در کنفرانس سرمایه‌گذاران روس افزود: «اگر تمامی تصمیمات لازم گرفته شده و گشایش نهایی در وین حاصل شود، ممکن است به لحاظ فنی، توافق ظرف چند روز نهایی شود.»

دور ششم مذاکرات وین به منظور احیای برجام روز شنبه ۲۲ خرداد ماه با برگزاری نشست کمیسیون مشترک برجام در وین آغاز شد و همان روز عباس عراقچی در اظهاراتی اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران بدون رسیدن به خواسته‌های کلیدی خودش قطعاً توافق نخواهد کرد. 

روز دوشنبه دیپلمات‌های تروئیکای اروپا طی یادداشتی به رسانه‌ها، تاکید کردند گفت‌وگوها برای احیای توافق هسته‌ای ایران نمی‌تواند بدون سرانجام بماند و هنوز دشوارترین مسائل در مذاکرات وین حل نشده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار