بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

واکنش ظریف به اعدام ۳۷ نفر در عربستان سعودی

وزیر امور خارجه ایران به اقدام حکومت عربستان سعودی در اعدام ۳۷ نفر زندانی در این کشور واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۸ - ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 24
کد خبر: ۹۲۹۹
به گزارش راهبرد معاصر ، «محمد جواد ظریف»، وزیر خارجه ایران بامداد چهارشنبه به اقدام حکومت عربستان سعودی در اعدام ۳۷ نفر زندانی در این کشور واکنش نشان داد.

ظریف در توئیتر یادآوری کرده دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا بعد از چشم بستن به اقدام رژیم سعودی در قطع عضو «جمال خاشقچی»، روزنامه‌نگار منتقد سعودی، این بار هم اعتراضی به اعدام این ۳۷ نفر نکرده است.  

وزیر خارجه ایران از «جان بولتون»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، «بن‌سلمان»، ولیعهد سعودی، «محمد بن زاید آل نهیان»، ولیعهد ابوظبی» و «بنیامین نتانیاهو» (که به «بی‌بی» هم معروف است) به جهت آنکه حرف اول نامی که به آن مشهورند  (نام یا نام خانوادگی آنها) با حرف B آغاز می‌شود به عنوان اعضای «تیم B»‌ یاد کرده و نوشته دولت ترامپ به آنها برای ارتکاب هر جنایتی مصونیت داده است.

وزیر خارجه ایران در توئیتر نوشت: «بعد از چشم بستن به روی مثله کردن یک روزنامه‌نگار منتقد سعودی حالا که عربستان سعودی سر ۳۷ نفر را در یک روز از تن جدا می‌کند- و حتی یک نفر را دو روز بعد از عید پاک به صلیب می‌کشد- کوچکترین صدایی از دولت ترامپ شنیده نمی‌شود. عضویت در "تیم B" -بولتون، بن‌سلمان، بن‌زاید و بی‌بی‌- باعث مصونیت در برابر ارتکاب به هر جنایتی می شود.»

  وزارت کشور عربستان سعودی روز سه‌شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که ۳۷ نفر را اعدام کرده است. با آنکه رژیم سعودی ادعا کرده اعدام‌شدگان «متهم به تروریسم» بوده‌اند،  منابع مستقل گزارش داده‌اند ۳۲ نفر از اعدام شدگان، از شیعیان منطقه قطیف و رجال دین و طلاب علوم دینی منطقه شرقیه هستند.

رژیم سعودی هر ساله شمار زیادی از مخالفان آل‌سعود را تحت عناوین «مبارزه با تروریسم» اعدام می‌کند. شیخ «نمر باقر النمر»، روحانی برجسته شیعیان عربستان یکی از برجسته‌ترین مخالفان آل‌سعود بود سال ۱۳۹۳ به همین بهانه اعدام شد.


فارس

ارسال نظر