تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد 
سخنگوی وزارت امور خارجه مطرح کرد:

پیشنهاد ظریف برای مبادله زندانیان ایرانی و آمریکایی جدی است

موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه واکنش شتابزده مقامات آمربکایی و درخواست آزادی یکطرفه زندانیان آمریکایی را نشان دهنده عدم درک درست آنان از مفاهیم مذاکره، توافق و تبادل خواند که ثابت می کند آنان در ادعاها و تبلیغات ماه های گذشته خود کمترین صداقتی ندارند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۵ - ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 25
کد خبر: ۹۳۹۲

به گزارش راهبرد معاصر ، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پیشنهاد دکتر ظریف برای مبادله زندانیان ایرانی و آمریکایی را جدی و مسبوق به سابقه خواند و تاکید کرد: وزارت امور خارجه در چارچوب وظایف خود آمادگی دارد برای تبادل افرادی که توسط قوه قضائیه با اتهامات مشخص محکوم و در ایران زندانی شده اند در برابر آزادی تمامی ایرانیان زندانی در آمریکا به اتهامات غیرقانونی نقض تحریم ها و نیز قرار منع تعقیب کسانی که با فشار ایالات متحده و یا به اتهام واهی نقض تحریم های غیرقانونی آمریکا در کشورهای مختلف بازداشت شده اند، اقدام کند.

 

موسوی واکنش شتابزده مقامات آمربکایی و درخواست آزادی یکطرفه زندانیان آمریکایی را نشان دهنده عدم درک درست آنان از مفاهیم مذاکره، توافق و تبادل خواند که ثابت می کند آنان در ادعاها و تبلیغات ماه های گذشته خود کمترین صداقتی ندارند. وی بار دیگر تاکید کرد اگر اراده ای در رژیم آمریکا وجود داشته باشد پیشنهاد وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران واضح است و نیاز به هیچگونه تفسیر و تاویلی ندارد.

جماران

ارسال نظر
آخرین اخبار