ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟

توضیحات وزیر علوم درباره تغییرات کنکور

توضیحات وزیر علوم درباره تغییرات کنکور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تأکید بر اینکه تغییرات اخیر کنکور ۱۴۰۲ که اخیراً در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی بخش‌هایی از آن تصویب شد، هنوز قطعی نیست، گفت: تصمیمات نهایی در این خصوص در جلسات آتی این شورا گرفته خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۰ - ۰۵ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 26
کد خبر: ۹۳۱۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، با تأکید بر اینکه تغییرات اخیر کنکور 1402 که اخیراً در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی بخش‌هایی از آن تصویب شد، هنوز قطعی نیست گفت: تصمیمات نهایی در این خصوص در جلسات آتی این شورا گرفته خواهد شد.

 

وی افزود: طرح تغییرات کنکور 12 ماده دارد که فقط 9 ماده آن در جلسه 842 شورای‌عالی انقلاب فرهنگی که با موضوع ساماندهی نظام سنجش و پذیرش کنکور در مقطع کارشناسی برگزار شد، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

وی در ادامه تصریح کرد: با توجه به اینکه هنوز تمامی مواد طرح مذکور مورد بررسی قرار نگرفته است، بنابراین امکان هر گونه تغییر در جلسات بعدی وجود دارد و تصمیمات نهایی در جلسات آتی گرفته خواهد شد.

 

وزیر علوم خاطرنشان کرد: در زمان حاضر نمی‌توانم در خصوص وضعیت و تغییرات کنکور اظهار نظر قطعی داشته باشم.

 

در حاشیه هشتصد و چهل و دومین جلسه، شورای‌عالی انقلاب فرهنگی از مصوبات شورا در خصوص تغییرات کنکور 1402، پنج مصوبه این شورا را تشریح و عنوان کرده بود که مصوبه اول مبنی بر این بود که در آزمون سراسری سهم آموزش و پرورش به‌لحاظ سابقه تحصیلی 60 درصد و سهم کنکور سراسری 40 درصد خواهد بود./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار