گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است پاپ «لئو چهاردهم» به درخواست اسقف‌های بیت المقدس برای صلح در غزه پیوست

بالگرد حامل رئیس‌جمهور کلمبیا هدف گلوله قرار گرفت

رئیس‌جمهور کلمبیا ادعا کرد، روز جمعه بالگرد حامل او و مقام‌های ارشد نزدیک مرز با ونزوئلا، هدف چند گلوله قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۵ - ۰۵ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 26
کد خبر: ۹۳۱۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ با گذشت کمتر از دو هفته از اظهارات مقام‌های کلمبیایی درباره انفجار خودروی بمب‌گذاری شده در یک پایگاه نظامی، رئیس‌جمهور کلمبیا مدعی تیراندازی به بالگرد حامل او در نزدیکی مرز ونزوئلا خبر داد.

 

«ایوان دوکه» رئیس‌جمهور کلمبیا با انتشار یک ویدئو ادعا کرد که روز جمعه (دیروز) بالگرد حامل او و برخی دیگر از مقام‌های ارشد این کشور در نزدیک مرز با ونزوئلا، هدف گلوله قرار گرفت.


رئیس‌جمهور کلمبیا اعلام کرد که بالگرد حامل او، وزرای دفاع و کشور و فرماندار «نورته دو سانتاندر» در حال عزیمت از منطقه مرزی «کاتاتومبو» به سمت شهر «کوکوتا» بود که هدف چند گلوله افراد مسلح قرار گرفت.

 

ایوان دوکه گفت: «آنچه مشخص است این است که این یک حمله بزدلانه است، حمله‌ای که سوراخ‌های ناشی از گلوله در بالگرد ریاست جمهوری قابل مشاهده است».

 

سخنگوی ریاست جمهوری کلمبیا اعلام کرد که در نتیجه تیراندازی به بالگرد، هیچ فردی زخمی نشد، اما رئیس‌جمهور دستورات لازم را برای تعیین عاملان این حمله صادر کرده است.

 

طبق گزارش رویترز، کاتاتومبو که در مرز کلمبیا با ونزوئلا واقع است، سابقه ناامنی‌های گسترده را دارد و این منطقه برای مدت‌های طولانی محلی برای درگیری‌ها میان گروه‌های شورشی و دولتی بوده است.

 

منطقه مرزی کلمبیا و ونزوئلا طی هفته‌های اخیر خبرساز بوده است و اواخر خردادماه در نتیجه انفجار در پادگان ارتش کلمبیا، حداقل ۳۶ نفر مجروح شدند.

 

وزیر دفاع کلمبیا گفته بود که این حمله «تروریستی» را گروه شورشی چپگرای موسوم به «ارتش ملی آزادی‌بخش» انجام داد، اما این گروه هرگونه دست داشتن در این انفجار و حمله را رد کرد.

 

کلمبیا همواره مواضع هماهنگی با آمریکا دارد و با اقدامات ضد ونزوئلایی واشنگتن همسو بوده است. ایوان دوکه رئیس‌جمهور ونزوئلا و در اقدامی غیرقانونی در زمان دولت دونالد ترامپ به شناسایی «خوان گوایدو» رئیس‌جمهور خودخوانده به عنوان «رئیس‌جمهور قانونی ونزوئلا» مبادرت کرد.

 

«نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا سال گذشته به نیرو‌های مسلح این کشور دستور داده بود که برای مقابله با حملات کلمبیا خود را آماده کنند.

 

مادورو در مراسم دیدار پایانی سال (۲۰۲۰) با نیرو‌های مسلح ونزوئلا گفت: مزدوران آموزش دیده تحت حمایت مالی «ایوان دوکه» (رئیس‌جمهور کلمبیا) در حال آماده شدن برای انجام حمله هستند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار