رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک
سرلشکر سلیمانی:

سپاه،مرکز رویش ارزش‌ها است/«سلامی» را شبیه به شهید باکری می‌دانم

فرمانده نیروی قدس سپاه با بیان اینکه سپاه مرکز رویش ارزش‌ها است، تصریح کرد: در کشور ما مرکزی وجود ندارد که به اندازه سپاه در انتشار ارزش‌ها فعال باشد که نمونه بارز آن بسیج است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۷ - ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 24
کد خبر: ۹۳۴۷
به گزارش  راهبردمعاصر  به نقل از سپاه نیوز، سردار قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه امروز (چهارشنبه) در مراسم تودیع و معارفه فرمانده کل سپاه، گفت: ملاک فرماندهی در سپاه پیوسته دعای معروف امام سجاد (ع) است که این امر هم در فرماندهان قدیمی و هم در فرمانده عزیز که عزیز هم نام داشت و هم در فرمانده عزیز جدید ما وجود داشته و جاری و ساری است.

وی افزود: سپاه افتخار می‌کند که از نعمت ولایت به عنوان فرمانده کل قوا برخوردار است. البته این نعمت مختص نیروهای مسلح است و افتخار بزرگی در شغل با عظمت پاسداری است.

فرمانده نیروی قدس سپاه ادامه داد: در طول ٤ دهه از عمر سپاه، در ٣ دوره متعالی و متراکم ٣ فرمانده یعنی سردار آقا محسن، سردار صفوی و سردار جعفری را داشتیم که هرکدام کشتی سپاه را از ساحلی به ساحل دیگر رساندند. خدا را شاکریم که در دهه پنجم انقلاب اسلامی ما را از فرماندهی از همین نسل بهره مند کرد.

سردار سلیمانی با بیان اینکه سپاه نعمت بزرگی است و مرکز رویش ارزش‌ها است، تصریح کرد: در کشور ما مرکزی وجود ندارد که به اندازه سپاه در انتشار ارزش‌ها فعال باشد که نمونه بارز آن بسیج است.

وی گفت: بسیج سرزمین تبلور و تجلی جوهر جوانان است و اینکه نایب امام زمان چفیه بسیجی را در جلسات رسمی به دوش خود می‌گذارد، نشان از تجلی فرهنگ بسیج است.

فرمانده نیروی قدس سپاه با اشاره به ویژگی‌های شخصی سردار جعفری، عنوان کرد: سردار جعفری دارای صفات بسیار بارزی است و چه در داخل و چه در خارج از سپاه عزیز بود و همواره فارغ از رسومات امروزی و درجات، ایشان را عزیز می‌خوانیم.

سردار سلیمانی با تاکید بر اینکه اخلاص ویژگی بارز سردار جعفری است و هرگز ندیدم نفسانیت را در موضوعی دخالت دهد، تصریح کرد: مشخصه بارز دیگر، ولایتمداری و تقید نسبت به ولایت و فرمایشات رهبری است. من خدمت مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) هم عرض کردم که سردار جعفری حتی نسبت به نمایندگی ولی فقیه که از ارزش‌ها و ولایتمداری حفاظت و حراست می‌کند هم ولایتمدار تر است.

وی گفت: سردار جعفری را شهید زنده می‌دانیم و به او می گویم که شما همواره عزیز خواهید ماند.

فرمانده نیروی قدس سپاه با اشاره به ویژگی‌های سردار سلامی، عنوان کرد: سردار سلامی به پاکی و سعه صدر در سپاه شهرت دارد. پاکی را به خوبی در او می‌بینیم و من او را در پاکی به شهید باکری تشبیه می‌کنم.

سردار سلیمانی با بیان اینکه به عنوان یک سپاهی می گویم که سپاه و انقلاب در برهه خطیری قرار دارند، گفت: در سپاه این موضوع وجود دارد که هر انتصاب و هر امری که از سوی رهبری است، حکمتی در آن نیز هست و این موضوع را در طول بیست و چند سال فرماندهی نیروی قدس می‌دیدم که آنچه ایشان می‌فرمودند، درست تر بود.

وی خطاب به سردار سلامی، تاکید کرد: ضمن اینکه عاقبت به خیری خودمان را در پیروی از حکم رهبری می‌دانیم، به شما می‌گوئیم که در فرمان بری و پیروی از شما مانند گذشته خواهیم بود.

فرمانده نیروی قدس سپاه در پایان تاکید کرد: امروز به دلیل بغض و کینه دشمنان نسبت به انقلاب و سپاه به برادری و همدلی بیشتری نیاز داریم.
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار