دمای دهلران به ۵۲ درجه رسید عباس عبدی مجرم شناخته شد آزمون وکالت ۱۴۰۵ رسماً ۱۴ آبان برگزار می‌شود / جزئیات ثبت نام و منابع آزمون وکالت ۱۴۰۵ اعلام مرز‌های خروجی و ورودی اتباع و مهاجرین خارجی برای مراسم اربعین رمال میلیاردر در دام پلیس؛ درآمد ۸۰۰ میلیون تومانی ماهانه با خرید دعا از بازار! مترو‌های تهران به بیمارستان‌ها وصل خواهد شد؟ کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ زمان دریافت کارت کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان

خبر خوب درباره رتبه‌بندی معلمان در ۱۴۰۰+ زمان و شرط بازگشایی مدارس

خبر خوب درباره رتبه‌بندی معلمان در ۱۴۰۰+ زمان و شرط بازگشایی مدارس معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش گفت: بازگشایی حضوری مدارس وابسته به واکسینه کردن معلمان است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۵ - ۰۹ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 30
کد خبر: ۹۳۶۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛، قاسم احمدی لاشکی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش در نشست با شورای معاونان آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به موافقت نمایندگان مجلس با رتبه‌بندی معلمان، اظهار کرد: در نشستی که با رئیس سازمان برنامه و بودجه داشتیم، اعلام شد هیچگونه مشکلی برای اجرای رتبه‌بندی معلمان وجود ندارد و هر رقمی نیاز باشد، تأمین خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه بازگشایی مدارس به صورت حضوری اولویت اصلی وزارت آموزش و پرورش برای سال تحصیلی آینده است، گفت: در صورتی که معلمان واکسینه شوند، مدارس برای سال تحصیلی آینده به صورت حضوری با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی بازگشایی خواهند شد.

 

احمدی لاشکی اظهار کرد: بازگشایی مدارس بهترین تصمیم برای سال تحصیلی آینده در راستای ارتقای کیفیت فعالیت‌های آموزشی و پرورشی است.

 

معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه باید در مدارس، انسان در تراز جمهوری اسلامی ایران را تربیت کنیم، گفت: شهید سلیمانی تربیت یافته مدارس و معلمان است و استعداد ذاتی، والدین، جامعه و دوستان نیز نقش موثری در موفقیت و سربلندی این بزرگوار داشتند.

 

احمدی لاشکی با بیان اینکه مستند سازی املاک آموزش و پرورش یکی از مهمترین راهبردهای وزارت آموزش و پرورش است، اظهار کرد: خوشبختانه تعامل خوبی بین ثبت اسناد و بنیاد مسکن برای تحقق این مهم صورت گرفته و اگر ما در ادارات آموزش و پرورش استان‌ها و شهرستان‌ها و مناطق تلاش نکنیم مدیون هستیم.

 

وی به ساماندهی 88 هزار نفر در آموزش و پرورش کشور به استناد تبصره 10 ماده 17 قانون تعیین تکلیف نیروهای حق‌التدریس اشاره کرد و افزود: با جدیت دغدغه‌های استخدام آموزش دهندگان نهضت سواد آموزی، نیروهای قرآنی و پیش دبستانی را پیگیری می‌کنیم.

 

احمدی لاشکی از اقدامات موثر و ماندگار انجام شده در آموزش و پرورش استان کرمان در چند سال اخیر تقدیر و تشکر کرد و گفت: ساخت مدارس و اقدامات اثربخش آموزشی و پرورشی در استان مصداق عینی مدیریت جهادی است./فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار