سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است

جهانگیری: دستگاه‌های مقصر باید شهامت عذرخواهی داشته باشند/ چرا کلانتری باید استعفا دهد؟

جهانگیری:  دستگاه‌های مقصر باید شهامت عذرخواهی داشته باشند/ چرا کلانتری باید استعفا دهد؟ معاون اول رئیس جمهور درباره برخوردهای عیسی کلانتری بعد از فوت خبرنگاران و عدم عذرخواهی کلانتری گفت: چرا آقای کلانتری استعفا دهد؟ یک حادثه تلخ برای خبرنگاران رخ داد و کسانی در این حادثه آسیب دیدند و خبرنگارانی جان خود را از دست دادند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۵ - ۰۹ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 30
کد خبر: ۹۳۷۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در پایان جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره واکنش‌های عیسی کلانتری رئیس سازمان محیط زیست به قربانی شدن خبرنگاران اعزامی از سوی این سازمان برای پوشش اخبار مربوط به احیای دریاچه ارومیه و عدم عذرخواهی کلانتری گفت: چرا آقای کلانتری استعفا دهد؟ یک حادثه تلخ برای خبرنگاران رخ داد و کسانی در این حادثه آسیب دیدند و خبرنگارانی جان خود را از دست دادند. این ضایعه دردناک را به خانواده آنها تسلیت می گویم و برای حادثه دیدگان آرزوی شفا عاجل دارم.

 

وی ادامه داد: دستگاه ها برنامه های رسانه ای اجرا می کنند و مرتبا از خبرنگاران برای بازدید دعوت می کنند که گاهی اتفاقات ناگواری رخ می دهد و دستگاه نباید از زیر بار مسئولیت شانه خالی کند، باید قبول کنند و ‌اقدام مناسب انجام دهند و به‌موقع حضور داشته باشد و امکاناتی که لازم است را در حد توان دولت است مهیا کند تا اطمینان لازم حاصل شود.

 

جهانگیری تاکید کرد: حتماً کسانی که مسئول بودند باید پاسخ دهند و من از طرف جامعه خبرنگاری حتماً این موضوع را پیگیری می کنم و از آقای کلانتری می‌خواهم اقدامات لازم را انجام دهد.

 

معاون اول رئیس جمهور در پاسخ به پرسشی در باره علت عدم عذرخواهی کلانتری در آن حادثه گفت: هرگاه تخلفی صورت گیرد و دستگاهی قصوری را انجام دهد باید مسئولان زیربط با شهامت عذرخواهی کنند.

 

ادامه دارد.../فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار