رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

برلین:منتظر تصمیم رئیس جمهور منتخب ایران در مورد توافق در مذاکرات برجام هستیم

برلین:منتظر تصمیم رئیس جمهور منتخب ایران در مورد توافق در مذاکرات برجام هستیم وزیر خارجه آلمان طی نشست خبری با وزیر خارجه دولت مستعفی یمن درباره وضعیت بحران این کشور و همچنین مذاکرات احیای توافق هسته‌ای ایران اظهار نظر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۰ - ۰۹ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 30
کد خبر: ۹۳۷۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نوشته رسانه‌های محلی، ماس در این نشست خبری درباره وضعیت یمن گفت: «در نتیجه حملات، وضعیت مأرب نگران‌کننده است و آتش بس ضروری است. ما از جامعه بین‌المللی می‌خواهیم که از یمن حمایت کنند».

 

وی با بیان اینکه آلمان آماده است تا تمام فرصت‌ها را برای پایان‌دادن به فاجعه یمن ارائه دهد، توضیح داد: «ما بر حمایت از سازمان ملل در اقدامات سیاسی و بشردوستانه خود در مورد یمن متمرکز هستیم».

 

بر اساس این گزارش‌، وزیر خارجه آلمان ضمن تاکید بر اینکه اوضاع در یمن از تحولات منطقه‌ای غیرقابل تفکیک است، افزود: «طرح کمک سازمان ملل برای یمن تنها ۴۳ درصد تأمین شده است».

 

عربستان سعودی در حالی مدعی موافقت با ایجاد آتش‌بس در یمن است که همچنان یمن را هدف حملات بی‌امان خود قرار داده و از محاصره همه جانبه این کشور دست نمی‌کشد. مقامات دولت نجات ملی یمن بارها تاکید کردند تا زمانی که ائتلاف سعودی جنگ علیه یمن را متوقف نکرده و محاصره را برندارد، طرح پیشنهاد آتش‌بس بی فایده است.

 

ماس همچنین در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره مذاکرات احیای توافق هسته‌ای ایران و همچنین احتمال مطرح‌شدن فعالیت‌های منطقه‌ای تهران در این مذاکرات، اظهار داشت: «مذاکرات وین در مرحله ظریف و حساسی قرار دارد و منتظر تصمیم رئیس جمهور منتخب ایران در مورد توافق است».

 

وی با ادعای اینکه دولت نجات ملی یمن مستقر در صنعاء باعث افزایش تنش‌ها در این کشور هستند، مدعی شد: «نقش ایران در بحران یمن باید تغییر کند».

 

وزیر خارجه آلمان پیشتر نیز در کنفرانس مطبوعاتی با «آنتونی بلینکن» همتای آمریکایی خود ، درباره مذاکرات احیای برجام گفته بود: «به پیشرفت‌هایی در مذاکرات وین رسیده‌ایم اما برخی موانع هنوز درخصوص توافق هسته‌ای حل نشده است»./فارس

 

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار