دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

درخواست مقامات اوکراینی برای دریافت غرامت بیشتر از ایران

محسن بهاروند معاون امور حقوقی و بین المللی وزارت امور خارجه که مسئول مذاکرات در این باره است، پیشتر تصمیم دولت ایران را مبنی بر پرداخت به خانواده های جانباختگان مورد تاکید قرار داد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۳ - ۱۰ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 01
کد خبر: ۹۳۸۰۷

به گزارش راهبرد معاصر وزارت خارجه اوکراین خواستار پرداخت غرامت بیشتر از سوی ایران به خانواده جان باختگان سانحه هواپیمای اوکراینی شد.

به گزارش خبرگزاری اوکراین فُرم، یوهنی یِنین معاون وزیر امور خارجه اوکراین درباره پرداخت غرامت از سوی ایران به خانواده جان باختگان سانحه هواپیمای اوکراینی در گفت و گو با رادیو لیبرتی گفت: در مورد طرف ایران، می‌توانم بگویم که پرداخت غرامت به برخی خانواده ها، ایران را از مسئولیت قانونی بین المللی‌اش نمی‌رهاند. ایران نخواهد توانست از پرداخت غرامت خودداری کند. در جهان سابقه ندارد که قربانیان پس از سقوط یک هواپیما غرامت دریافت نکنند.

ادو گفت: اوکراین مطمئن است که میزان توافق شده غرامت در مذاکرات بین دولت‌ها بالاتر از میزانی خواهد بود که به طور یکجانبه پیشنهاد شده است.

او همچنین درباره زمان پرداخت غرامت گفت: متاسفانه، نمی‌توانم در چنین وضعیتی زمان دقیقی را که انجام خواهد شد، بگویم، به عوامل زیادی بستگی دارد. اما می‌توانم با اطمینان بگویم که کسی غرامت نگرفته باقی نخواهد ماند. تمامی منابع و کمک شرکایمان را به کار خواهیم گرفت تا از منافع کسانی که از این رخ داد غمبار لطمه دیده اند، صیانت کنیم.

طبق گزارش ها، سفارت ایران در اوکراین در تاریخ ۷ ژوئن آغاز پرداخت غرامت به خانواده جان باختگان این سانحه را اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، محسن بهاروند معاون امور حقوقی و بین المللی وزارت امور خارجه که مسوول مذاکرات در این باره است، پیشتر تصمیم دولت ایران را مبنی بر پرداخت به خانواده‌های جانباختگان مورد تاکید قرار داد.

معاون امور حقوقی و بین المللی وزارت امور خارجه همچنین با تصریح و تاکید بر توصیه‌های ایران در گزارش نهایی در خصوص هواپیمای اوکراینی و اعلام خرسندی از توجه ایکائو به آن‌ها و تنظیم برنامه‌های کاری برای اجرایی کردن این توصیه ها، از هرگونه ابتکار یا برنامه‌ای برای ارتقاء ایمنی هوانوردی بین المللی استقبال کرد.

بهاروند البته با اشاره به «اظهارات و مواضع سیاسی و غیرحرفه‌ای»، نسبت به هرگونه سیاسی کردن موضوع هشدار داد و اعلام کرد که چنین اقداماتی با هر بهانه یا توجیهی، نه تنها هیچ کمکی به ارتقاء ایمنی هوانوردی نمی‌کند بلکه باعث انحراف از اهداف فنی ایکائو و حمل و نقل هوایی ایمن می‌گردد.

طبق این گزارش، تاکنون تعدادی از خانواده‌های جانباختگان غرامت را دریافت کرده‌اند./همشهری

کلمات کلیدی: اوکراین ایران
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار