غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

محمد بن سلمان دستور اعدام پسر عمویش را صادر کرد

محمد بن سلمان با دستاویز دادگاه نظامی پسر عمویش که تا چندی پیش فرمانده ارتش سعودی در یمن بود را به زودی به جوخه اعدام خواهد سپرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۹ - ۰۷ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 28
کد خبر: ۹۳۴۹۴

به گزارش راهبرد معاصر پایگاه اندیشکده امور خلیج فارس در گزارشی در این رابطه خبر داد، به دستور محمد بن سلمان،  یکی از پسر عموهایش به نام شاهزاده فهد بن ترکی بن عبدالعزیز به اعدام محکوم شده است.

این پایگاه اطلاع رسانی به نقل از یکی از نزدیکان شاهزاده فهد بن ترکی خبر داد، برادر زاده پادشاه فعلی به اتهام خیانت عظیم محاکمه شده و در اتهامات در رابطه با تلاش برای کودتا علیه پادشاه عربستان و ولیعهدش محمد بن سلمان مجرم شناخته شده است.

 

فهد بن ترکی سپتامبر گذشته به همراه پسر بزرگش عبدالعزیز که جانشین استاندار الجوف بود، به اتهام فساد دستگیر شده بودند.

این شاهزاده سعودی در حالی به اتهام خیانت محکوم به اعدام شده است که پیش از این اتهامات وی فساد اعلام شده و اسنادی در رابطه با انتقال بیش از 100 قطعه زمین مسکونی در ریاض به چهار فرزندش منتشر شد.

 

فهد بن ترکی در عین حال داماد ملک عبدالله پادشاه اسبق عربستان هم بوده و همسر عبیر دختر ملک عبدالله است که پیش از بازداشت همسر و فرزندش موفق به فرار از کشور شده و اکنون در اسکاتلند زندگی می‌کند.

به نوشته این پایگاه با توجه به این که بخشی از دارایی‌های ملک عبدالله به دخترش رسیده و او نیز بین فرزندانش تقسیم کرده است ، محمد بن سلمان از این طریق به دنبال مصادره تمامی این ثروت بزرگ است./تسنیم

ارسال نظر