سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

خبر خوش برای پذیرفته نشدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش+ جزئیات

روابط عمومی آموزش و پرورش درباره تعیین تکلیف پذیرفته نشدگان آزمون استخدامی این وزارتخانه گفت: با توجه به تصمیمات پیشین ، این افراد باید مجدد در آزمون استخدامی شرکت کنند و با کسب حد نصاب نمره جذب شوند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۴ - ۱۰ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 01
کد خبر: ۹۳۸۴۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، عده ای از شرکت کنندگان در آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش امروز هفتم تیرماه با ادعای داشتن کارنامه سبز مقابل این وزارتخانه تجمع کردند.

 

این افراد که برخی از آنها شرکت کنندگان سال ۹۹ و ۹۸ آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش هستند، مدعی شدند که در این آزمون حد نصاب نمره را دریافت کرده اما این وزارتخانه به دلیل محدودیت در ظرفیت از انجام فرآیند مراحل استخدام آنها را منع کرده است.

 

دارندگان کارنامه سبز به افرادی گفته می شود که در آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش پذیرفته شده اند و صلاحیت علمی خود را برای حرفه معلمی ثابت کرده اند اما به دلیل ظرفیت محدود در مصاحبه رد شده اند.

 

براین اساس، خبرنگار آموزش و پرورش ایرنا این موضوع را از آموزش و پرورش پیگیری کرد. و روابط عمومی این وزارتخانه به ایرنا اعلام کرد: هرچند که محدودیت برای استخدام وجود دارد اما این ادعا درست نیست که تجمع کنندگان نمره قبولی را در آزمون کسب کرده اند.

 

براساس اعلام روابط عمومی آموزش و پرورش، بیشتر افرادی که امروز تجمع کرده اند، حد نصاب نمره در آزمون را دریافت نکرده اند، اما وزارت آموزش و پرورش برای رسیدگی به این موضوع از سازمان سنجش آموزش کشور درخواست کرد تا وضعیت آزمون آنها را دوباره بررسی کند.

 

در ادامه توضیح روابط عمومی آموزش و پرورش چنین بیان شد که امکان بررسی مجدد وضعیت این افراد برای سازمان سنجش آموزش کشور میسر نبود، بنابراین تصمیم بر این شد که آنها دوباره امسال در آزمون استخدامی شرکت کنند و با کسب حد نصاب نمره در این وزارتخانه جذب شوند.

 

روابط عمومی آموزش و پرورش عنوان کرد که با توجه به اعتبار ۲ ساله نتایج آزمون استخدامی، برخی از افراد شرکت کننده در آزمون سال ۹۸ هم به جمع تجمع کنندگان پیوستند اما این افراد برای جذب در آموزش و پرورش باید در آزمون شرکت کرده و با کسب حد نصاب نمره پذیرفته شوند./ایرنا

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
هادی
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۰
0
0
این کجاش خبری خوش بود
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار