کارت ملی جدید ۱۴۰۶؛ زمان صدور، هزینه تعویض و جزئیات کارت ملی نسل جدید ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات 

خبر خوش برای پذیرفته نشدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش+ جزئیات

خبر خوش برای پذیرفته نشدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش+ جزئیات روابط عمومی آموزش و پرورش درباره تعیین تکلیف پذیرفته نشدگان آزمون استخدامی این وزارتخانه گفت: با توجه به تصمیمات پیشین ، این افراد باید مجدد در آزمون استخدامی شرکت کنند و با کسب حد نصاب نمره جذب شوند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۴ - ۱۰ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 01
کد خبر: ۹۳۸۴۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، عده ای از شرکت کنندگان در آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش امروز هفتم تیرماه با ادعای داشتن کارنامه سبز مقابل این وزارتخانه تجمع کردند.

 

این افراد که برخی از آنها شرکت کنندگان سال ۹۹ و ۹۸ آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش هستند، مدعی شدند که در این آزمون حد نصاب نمره را دریافت کرده اما این وزارتخانه به دلیل محدودیت در ظرفیت از انجام فرآیند مراحل استخدام آنها را منع کرده است.

 

دارندگان کارنامه سبز به افرادی گفته می شود که در آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش پذیرفته شده اند و صلاحیت علمی خود را برای حرفه معلمی ثابت کرده اند اما به دلیل ظرفیت محدود در مصاحبه رد شده اند.

 

براین اساس، خبرنگار آموزش و پرورش ایرنا این موضوع را از آموزش و پرورش پیگیری کرد. و روابط عمومی این وزارتخانه به ایرنا اعلام کرد: هرچند که محدودیت برای استخدام وجود دارد اما این ادعا درست نیست که تجمع کنندگان نمره قبولی را در آزمون کسب کرده اند.

 

براساس اعلام روابط عمومی آموزش و پرورش، بیشتر افرادی که امروز تجمع کرده اند، حد نصاب نمره در آزمون را دریافت نکرده اند، اما وزارت آموزش و پرورش برای رسیدگی به این موضوع از سازمان سنجش آموزش کشور درخواست کرد تا وضعیت آزمون آنها را دوباره بررسی کند.

 

در ادامه توضیح روابط عمومی آموزش و پرورش چنین بیان شد که امکان بررسی مجدد وضعیت این افراد برای سازمان سنجش آموزش کشور میسر نبود، بنابراین تصمیم بر این شد که آنها دوباره امسال در آزمون استخدامی شرکت کنند و با کسب حد نصاب نمره در این وزارتخانه جذب شوند.

 

روابط عمومی آموزش و پرورش عنوان کرد که با توجه به اعتبار ۲ ساله نتایج آزمون استخدامی، برخی از افراد شرکت کننده در آزمون سال ۹۸ هم به جمع تجمع کنندگان پیوستند اما این افراد برای جذب در آموزش و پرورش باید در آزمون شرکت کرده و با کسب حد نصاب نمره پذیرفته شوند./ایرنا

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
هادی
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۰
0
0
این کجاش خبری خوش بود
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار