خوشحالی عربستانی‌‎ها از عدم رویارویی با ایران-راهبرد معاصر

خوشحالی عربستانی‌‎ها از عدم رویارویی با ایران

یک کارشناس فوتبال و مربی عربستانی از اینکه تیم ملی کشورش با ایران همگروه نشده، ابراز خوشحالی کرد و مدعی شد دیدار با ژاپن، راحت‌تر از تقابل با ایران است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۸ - ۱۲ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 03
کد خبر: ۹۴۰۵۱
به گزارش راهبرد معاصر، پس از قرعه کشی مرحله پایانی مقدماتی جام جهانی در منطقه آسیا، تیم ملی عربستان در گروه دشواری در کنار ژاپن و استرالیا قرار گرفت و کارشناسان ورزشی این کشور معتقدند علاوه بر حضور تیم‌های قدرتمند در این گروه، با توجه به اقدامات سختگیرانه برخی از کشور‌ها برای مهار شیوع ویروس کرونا، تیم هروه رنارد برای صعود به جام جهانی کار سختی را در پیش دارد.

خلیل الزیانی رئیس اتحادیه مربیان عربستان در این زمینه گفت که هر تیم در گروه نقاط قوت، ضعف و روش فنی خاص خود را دارد، اما مهم‌ترین مسئله این است که باید از مسابقاتی که در عربستان برگزار می‌شود، دست پر خارج شوند. ضمن اینکه شاگردان رنارد باید برای جلوگیری از شکست مقابل تیم‌های مدعی و قدرتمند در زمین حریف، جلوگیری کنند. او ابراز امیدواری کرد که عربستان به صورت مستقیم راهی جام جهانی شود.

همچنین دکتر عبدالعزیز خالد اشاره کرد که عربستان در گروه مرگ با چالش بیشتری روبرو است. وی افزود: ما نباید قدرت گروه دیگر را که شامل ایران، کره جنوبی و همچنین عراق و سوریه است را دست کم بگیریم. از آنجا که این دیدار‌ها محل برخورد بهترین و قدرتمندترین تیم‌های قاره است، بنابراین یک تیم قدرتمند باید بتواند از پس همه موانع برآید تا به هدفش برسد

الخالد در مورد دیدار‌های خانگی و خارج از خانه و قوانین مربوط به "کرونا" گفت: همه باید از این شرایط عبور کنند. اما این مسئله مهم است که ما با دید مثبت به آن نگاه کنیم و آن را به مانعی برای رسیدن به هدفمان تبدیل نکنیم. هر کشوری روش‌هایی برای مبارزه با کرونا دارد و حریفان ما نیز با آن روبرو می‌شوند؛ بنابراین ما نباید این شرایط سخت را تنها مختص عربستان بدانیم.

یوسف عنبر سرمربی سابق تیم ملی عربستان نیز گفت: حضور در گروه مرگ باعث افزایش انگیزه بازیکنان و کادرفنی می‌شود. همه باید اعتبار و جایگاه فوتبال عربستان را در نظر داشته باشند. همه باید از تیم ملی حمایت کنند. از رسانه‌ها و هواداران گرفته تا مدیران و مسئولین. ضمن اینکه باید مراحل آماده سازی تیم به خوبی انجام شود.


علاء رواس مربی گلر‌های عربستان در جام جهانی ۲۰۰۲ نیز گفت: مسلما هروه رنارد تجربه زیادی در تیم‌های آفریقایی کسب کرده است و می‌داند چگونه با تیم‌های قدرتمند برخورد کند و من حس می‌کنم که ان شالله تیم ملی قادر به صعود به جام جهانی است. هر مسابقه‌ای برای ما فینال است و بسیار به صعود خوش بین هستم.

حمد الدوساری مربی سابق تیم جوانان عربستان با اشاره به اینکه عربستان در سخت‌ترین گروه ممکن قرار دارد، گفت: تیم ژاپن ۱۲ بازیکن در اروپا دارد و شش بار به جام جهانی صعود کرده است. در حالی که تیم استرالیا نیز ۱۸ بازیکن در اروپا دارد و چهار بار به جام جهانی صعود کرده است و حتی تیم ملی چین از بازیکنان خارجی در ترکیبش استفاده می‌کند. رنارد باید روی تیم‌های ژاپن و استرالیا تحقیق کند و باید بازی‌های خانگی را برنده شویم.

علی کمیخ مربی عربستانی نیز گفت تیم ملی کشورش به دلیل داشتن چند فاکتور از جمله ثبات در کادرفنی و همچنین کیفیت بازیکنان و تجربه آن‌ها از طریق حضور در مسابقات بین المللی، از شانس زیادی برای صعود برخوردار است. او گفت: پرهیز از رویارویی با تیم‌های ایران یا عراق امری مثبت است، زیرا مسابقات گذشته نشان می‌دهد که عربستان رقابت سختی با این تیم‌ها دارد که از شخصیت خاصی برخوردارند. بازی با ایران و عراق باعث افزایش فشار روی تیم ملی می‌شود در حالی که روبرو شدن با ژاپن از نظر ماهیت فشار روانی، کمتر است./ خبر ورزشی
ارسال نظر
آخرین اخبار