ظریف در بغداد با حکیم دیدار کرد واکنش ایران به موضع اخیر مقامات آمریکا مبنی بر تملک غزه ظریف: مذاکره با آمریکا راه حل مشکلات ما نیست جزئیات گفتگوی السیسی و ماکرون در مورد بازسازی نوار غزه حمایت نتانیاهو از کارزار «فشار حداکثری» ترامپ علیه ایران محکوم شدن راشد الغنوشی به ۲۲ سال حبس اسلامی: دستاورد‌های فناوری هسته‌ای به‌صورت تصاعدی در حال رشد است وزیر اسرائیلی: با تشکیل کشور فلسطین در خاک یک کشور عربی مخالفتی نداریم ظریف تهران را به مقصد بغداد ترک کرد مشاور امنیت ملی کاخ سفید: غزه یک میدان مین است؛ هیچیک از زیرساخت‌های غزه باقی نمانده رئیس جمهور لبنان: آزادی اسرای لبنانی در اسرائیل در توافق کنونی قید شده است اتحادیه عرب: طرح ترامپ درباره کوچ اجباری فلسطینیان نقض قانون بین‌المللی است مخالفت قاطع عمان با کوچاندن فلسطینیان تبادل اسرای جنگی روسیه و اوکراین با میانجیگری امارات اردوغان: با جولانی درباره تغییر آینده منطقه توافق کردیم

ادعا درباره نقش ایران در حمله به کشتی اسرائیلی صحت دارد؟

روزنامه نیویرک تایمز با اشاره به حمله اخیر به یک کشتی تجاری در اقیانوس هند که پیشتر متعلق به یک شرکت رژیم صهیونیستی بوده است، مدعی شد که به نظر می آید این حادثه، جدیدترین اقدام در سایه نزاع میان ایران و اسرائیل باشد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۱۳ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 04
کد خبر: ۹۴۱۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ نیویورک تایمز در گزارشی به حمله روز شنبه به یک کشتی تجاری در اقیانوس هند اشاره کرد که مالکیت آن تا چندی پیش متعلق به یک شرکت صهیونیستی بوده و به تازگی مالکیت آن به شرکتی انگلیسی منتقل شده است و برخی مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی مدعی‌اند که احتمالا توسط یک هواپیمای بدون سرنشین ایرانی یا کماندوهای ایران هدف حمله قرار گرفته است.

 

این روزنامه آمریکایی در ادامه گزارش خود مدعی شد: به نظر می رسد این حمله، جدیدترین اقدام تلافی جویانه در سایه نزاع منطقه‌ای ایران و اسرائیل باشد.

 

نیویورک تایمز همچنین نوشت: حمله به این کشتی تجاری که از جده در عربستان سعودی به سمت بندر جبل علی در امارات متحده عربی در حرکت بوده است در حالی انجام گرفته است که ایران و آمریکا در حال انجام مذاکرات غیرمستقیم برای احیای توافق هسته ای ٢٠١٥ هستند، چیزی که اسرائیل به شدت با آن مخالف است.

 

به نوشته نیویورک تایمز، ایران مسئولیت این حمله را بر عهده نگرفته است اما رسانه های داخلی و یا رسانه های وابسته به این کشور در خاورمیانه پوشش گسترده ای از این حادثه ارائه داده اند.

 

این روزنامه می‌افزاید، ایران و اسرائیل در سال های اخیر به گونه های مختلف زمینی و هوایی در خاورمیانه با یکدیگر مقابله کرده اند اما این دو به تازگی جبهه جدیدی را نیز در دریا باز کرده اند. به گفته مقامات اسرائیلی، آنها تاکنون به کشتی های حامل نفت ایران حمله کرده اند و جمهوری اسلامی ایران هم چندین بار کشتی های تجاری متعلق به اسرائیل را هدف قرار داده است.

 

این روزنامه همچنین نوشت که کشتی تجاری که روز شنبه هدف حمله قرار گرفت، مدتی است که دیگر متعلق به شرکت دریانوردی زودیاک (یک شرکت صهیونیستی) مستقر در لندن نیست و این شرکت با انتشار بیانیه ای تاکید کرد که کشتی را به یک موسسه دیگر، مستقر در لندن به نام Polar 5 LTD واگذار کرده است.

 

به گفته مقامات آمریکایی و صهیونیستی، از زمانی که کشتی های اسرائیل در ماه های مارس و آوریل هدف قرار گرفتند، آمریکا تلاش کرده است تا از کشتی های متعلق به اسرائیل در آب های خلیج فارس و مناطق اطراف آن محافظت کند و آنها را اسکورت کند./ایسنا

ارسال نظر