وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند

برج فلوریدا کامل تخریب شد

بخش باقی مانده از ساختمانی که بیش از یک هفته قبل در ایالت فلوریدا ریزش کرده بود، به طور کامل تخریب شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۲ - ۱۴ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 05
کد خبر: ۹۴۲۴۵

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی کنگره، در حالی که نیروهای امداد و نجات برای مقابله با یک طوفان شدید و سهمگین در ایالت فلوریدا آماده می شوند، یکشنبه شب بخش های باقی مانده از ساختمان فروریخته در میامی به طور کامل تخریب شده است.

 

بر اساس این گزارش، با گذشت 12 روز از ریزش برج 12 طبقه در فلوریدا، نیروهای امداد و نجات موفق به پیدا کردن تنها 24 جسد از زیر آوار شدند و هنوز بیش از 121 نفر مفقود هستند.

 

جیمی پاترونیس از مقام‌های فلوریدا این حادثه را سومین ریزش بزرگ ساختمان در تاریخ ایالات متحده ، پس از حمله تروریستی 11 سپتامبر به مرکز تجارت جهانی در سال 2001 ارزیابی کرده است.

 

بر اساس اعلام مرکز ملی طوفان و گردباد آمریکا، طوفان موسمی السا با نزدیک شدن به ساحل جنوبی جمهوری دومینیکن و هائیتی احتمالاً به تندباد شدید تبدیل خواهد شد و صبح روز دوشنبه، بادهای بسیار سهمگینی را با خود به جنوب فلوریدا همراه آورد.

 

پیش‌بینی می‌شود که طوفان قبل از این که وارد «تامپا» شود، از سواحل غربی فلوریدا عبور کند و میامی را مستقیماً درنوردد.

 

این گزارش افزود، از زمان ریزش برج 12 طبقه میامی تاکنون، هیچ‌کس از زیر آوار زنده بیرون آورده نشده است./تسنیم

ارسال نظر